Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sultandağı Halkının Haklı Mücadelesinin Yanındayız”

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, “Doğancık Deresinin kurumaması için mücadele veren Sultandağı halkının haklı mücadelesinin yanındayız” dedi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı

Sultandagi halkinin hakli mucadelesinin yanindayiz (2)Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Sultandağı İlçesi’ne bağlı Doğancık Köyü halkının yanında olduğunu açıkladı.

“DOĞAYI KORUMAK İNSANİ SORUMLULUKTUR”

“Adaletsizliğin Son Bulması İçin Doğancık Köyündeydik.” diyen Başkan Erhan, konu hakkında şunları kaydetti:

“Çevresindeki gölleri ve Sultandağı tarımına kaynak oluşturan Doğancık Deresinin kurumaması için mücadele veren Sultandağı halkının haklı mücadelesinde yanlarında olduk. Doğayı koruma mücadelesi, siyasi bir tercih değil, insanlığın ortak sorumluluğudur. Doğayı korumak için politika oluşturmak bu dünyaya olan borcumuzdur.”

“SULTAN DAĞLARINDA TAHRİBAT TARIMI ETKİLER”

Bölgede yapılan keşif süresince gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Erhan, “Bu bölgedeki tarımın sigortası Sultan Dağlarıdır. Yapılan herhangi bir tahribat bölgedeki geçimini kiraz ihracatı ile sağlamaya çalışan bölge insanını olumsuz etkileyecektir.” dedi.

Erhan, sözlerini Sultandağı halkının adaletsizlik karşısındaki verdiği haklı mücadelede her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek tamamladı.

Sultandagi halkinin hakli mucadelesinin yanindayiz (3)