Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sultandağı’nda MHP’ye teveccüh var” – Kocatepe Gazetesi

“Sultandağı’nda MHP’ye teveccüh var” – Kocatepe Gazetesi
“Sultandağı’nda MHP’ye teveccüh var”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ile İl Yönetiminden Beytullah Bostancı, Veli Kale ve Mustafa Gün, MHP Sultandağı Belediye Başkan Adayı Tacettin Damlarkaya’ya destek vermek için ilçe esnafını ziyaret ederek, MHP’ye destek istediler. Başkan Adayı Damlarkaya vatandaşlara vaatlerini anlattı.
Göç veren değil, göç alan bir Sultandağı hedeflediklerini söyleyen MHP Belediye Başkan Adayı Tacettin Damlarkaya, seçim öncesi vermiş olduğu sözleri yerine getireceklerini söyledi.
“HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
İlçe halkıyla beraber Sultandağı’na hizmet edeceklerini belirten Damlarkaya, “Bugün İl Başkanımız Mehmet Kocacan ve il yönetimi ile birlikte partililerimizin de katılımı ile ilçe esnafımızı ziyaret ettik. Esnaf ve vatandaşlarımızdan hem partimize hem de şahsıma karşı büyük bir teveccüh var. Ziyaretlerimizde esnaf ve vatandaşımıza bazı projelerimizi de anlattık. Mesela kapalı pazaryeri, hayvan pazaryeri, otobüs terminali, kesintisiz ve tertemiz içme suyu, yeni belediye araçları kazandıracağız. Altyapı sorununu kökten çözeceğiz. Çocuk oyun parkları ve aile piknik yerleri yapacağız. Meslek yüksek okulunun öğrenci sayısını artıracağız. Sultandağı ilçemizin sorunlarını biliyorum, çözümlerini de biliyorum. İnşallah 31 Mart akşamı Sultandağı’nda 3 Hilali dalgalandıracağız.” dedi.
“SULTANDAĞI EHLİNE EMANET”
Sultandağı ilçesinde esnaf ve vatandaşların partilerine karşı büyük bir teveccüh gösterdiklerini belirten MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Sultandağı’nda 31 Mart akşamı kazananın MHP olacağını söyledi. Kocacan, “Seçim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Merkez ziyaretlerimizin dışında ilçe ve beldelerimizi de ziyaret ederek başkan adaylarımızı yalnız bırakmıyoruz. Bugün de Sultandağı ilçemizde Belediye Başkan Adayımız Tacettin Damlarkaya ve partililerimizle beraber ilçe esnafını ziyaret ettik. Esnaf ve vatandaşlarımızın hem talep ve isteklerini dinledik hem de yapacağımız projelerden bahsettik. İlçe halkının partimize ve başkan adayımıza karşı yoğun bir ilgi var. Bu ilgi ve teveccüh 31 Mart’ta sandıklara yansıyacaktır. Allah’ın izniyle Sultandağı ehline emanet.” ifadesini kullandı.