Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sultandağı’nın Menfaati İçin Bir Araya Gelmemiz Elzemdir”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Sultandağı İlçesi’nde yerelde AK Parti iktidarıyla çok büyük değişim gerçekleştiğini söyledi. Özkaya, “Sultandağı’nın menfaati için bölgemizin menfaati için hepimizin bir araya gelmesinin elzemdir.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, seçim çalışmalarına Sultandağı İlçesi ve Yeşilçiftlik Beldesi, Sinanpaşa Akören Beldesi, Merkez Sülün ve Büyükkalecik Beldelerinde devam etti. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve pazar ziyaretleri yapan halkla bir araya gelen milletvekili AK Partili adaylar için vatandaşlardan destek istedi.
Sultandağı İlçesinde AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Aksoy ve teşkilat mensupları ile bir araya gelen Milletvekili Özkaya burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sultandağı’nda çok büyük değişim var. Sultandağı’nda yıllardır CHP belediyesinde çeşmelerden su akmayan yollarında çukurlardan geçilmeyen, araç ekipmanı bulunmayan en basit belediye hizmetlerini dâhil alamayan bir anlayıştan devasa yatırımlara ev sahipliği yapan bir Sultandağına kavuştuk. Buradaki samimi büyük hizmetleri gören bütün vatandaşlarımızda genç başkanımız Mehmet Aldırmaz’a destek veriyor. Biz de hepsine teşekkür ediyoruz. Sultandağı’ndaki beldelerimiz de bu yatırımları görüyor ve bizde aynı yatırımları isteriz diyorlar. Bugün de bunun tezahürünü bizi karşılayan kalabalıkta gayet net bir şekilde görüyoruz. İnşallah Sultandağı’nda hedefimiz üç belediyenin üçünü de alarak birbiriyle ve iktidarla uyumlu bir yerel yönetim anlayışı ile Sultandağı’nı kalkındırmayı amaçlıyoruz. Sultandağı’nın menfaati için bölgemizin menfaati için hepimizin bir araya gelmesinin elzem olduğunu düşünüyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti