Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Enduro’da “start” bugün – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da bugün Zafer Müzesi
Süper Enduro’da “start” bugün

Afyonkarahisar’da bugün Zafer Müzesi önünden başlayacak olan Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın tanıtımı dün Akarçay İskelesi’nde gerçekleşti.
Afyonkarahisar Akarçay rekreasyon alanın oluşumu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Akaçayımızda su sporlarından olan flyboardın yapılabileceğini bir gösteri vasıtasıyla sunmuş olduk. Bu bence önemli ve güzel bir gelişme. Ayrıca Belediye ekiplerimiz Spor Kompleksi’ndeki boş alana çok güzel bir Süper Enduro ve Motocross yarış pisti kazandırılmıştı. Geçen sene burada hem Motocross da hem de Süper Enduro’da Türkiye final yarışmalarını gerçekleştirmiştik. İnşallah bu hafta da 2017 yılının ilk yarışının birinci ayağını başlatacağız. Zafer Müzemiz önünden startı verilecek olan yarışlarımız Pazar günü akşama kadar sürecek. Ben bu konuda iş birliği yaptığımız Türkiye Motosiklet Federasyonu yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.
PİRO’NUN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ
Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın tanıtımı Akarçay iskelesinde Türkiye Süper Enduro Şampiyonu sporcular ve Türkiye Flyboard Şampiyonu Uğur Piro’nun katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Flyboard Şampiyonu olan Uğur Piro, 9-11 Haziran tarihlerinde Fransa’da yapılacak. Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Gösterisini gerçekleştirecek olan Piro’nun işlemlerinin tamamlanmasının ardından suya girmesiyle Akarçay’da bulanan Afyonkarahisarlılar nefeslerini tutarak Piro’nun sudan nasıl çıkacağını meraklı gözlerle takip etti. Bir süre sonra Piro suyun üzerinde su yardımıyla yükselince meraklı gözler bir anda heyecanlı gözlere döndü. Piro izleyenlere yaptığı su üstü ve hava gösterileri ile güzel dakikalar yaşattı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti