Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Lig Ekim’de başlayacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Lig Ekim’de başlayacak – Kocatepe Gazetesi
Süper Lig Ekim'de başlayacak

Süper Amatör Küme’nin istişaretoplantısı dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Süper Lig’in 8-9 Ekim tarihinde başlatılması kararı alındı

Süper Amatör Lig’in istişare toplantısı dün yapıldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda yapılan istişare toplantısına Süper Amatör Lig’de yer alan 12 ekipten 8’inin yöneticisi katıldı. Toplantıda, Ahmetpaşaspor, Dinar Belediyespor, Salar Belediyespor ve Sinanpaşa Belediyespor’un yöneticileri toplantıya katılmadılar. ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı başkanlığında yapılan istişare toplantısında ligin Ekim ayının ortalarında başlatılması kararı alındı. Toplantıda bir konuşma yapan ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarılar diledi. Küçüksağrıcı, “Mutlu, sıkıntısız, amacına uygun bir sezon geçirmek en büyük dileğimiz. Süper Lig’de yeni sezonda mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum. Hepiniz istişare toplantısına hoşgeldiniz” dedi.
“Süper Lig’de 12 takımın
yer almasını isteriz”
Süper Amatör Küme’de yeni sezonda 12 takımın mücadele edeceğini ancak şu anda durumu belli olmayan iki takımın olduğunu dile getirdi. Köy Hizmetlerispor ve Ahmetpaşaspor’un yeni sezonda lige katılıp katılmayacaklarının belli olmadığını kaydeden Küçüksağrıcı o ekiplerin de yeni sezonda ligde mücadele etmesini istediğini söyledi. Süper Lig’e 12 takımla başlamak istediğinin altını çizen Küçüksağrıcı şöyle konuştu: “Gönül isterki Süper Lig’e 12 takımla başlayalım. Liglerde çok sayıda takımla yer almamız bizim için yüzakıdır.”
8-9 Ekim’de ligin başlaması planlanıyor
İstişare toplantısına katılan ekiplerle toplantıya başkanlık yapan ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, “Önümüzde bir Ramazan ayı var. Ramazan’dan sonra lig hazırlıklarına başlanılsa daha iyi olur diye düşünüyorum” dedi. Toplantıya katılan kulüp yöneticileri de Küçüksağrıcı’nın bu önerisini olumlu karşıladılar. Toplantıda alınan karar gereğince ligler 8-9 Ekim tarihinde başlayacak. Ekipler referans bedellerini de Ağustos ayının sonuna kadar federasyonun hesabına yatırmaları gerekiyor.”