Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Suriye’de Savaş Bitti, Neden Vatanımıza Zarar Verilmesine Göz Yumuyoruz?”

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş, Savaş var diye Türkiye’ye alınan mültecilerin neden hala ülkede bulunduklarını sordu. Ebiş, “Suriye’de savaş bitmesine rağmen, neden vatanımıza ve vatandaşlarımıza zarar verilmeye göz yumuyoruz?” dedi

Zafer Partisi Merkez İlçe

Zafer Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ebiş, yaşanan talihsiz olay üzerine Zafer Partisi Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları olarak ortak bir açıklama yaptıklarını belirtti.

“Bize ‘ırkçısınız’ dediler, bize ‘Onlar din kardeşimiz olur mu öyle şey’ dediler. Ama bize asla ‘haksız çıktınız’ demediler.” diyen Ebiş, “Bizler, Yüce Türk Milletinin refahı için bu mücadeleyi verirken, böyle acı olayların tekrarlanmaması için yola çıktık. 9 Mayıs 2024 tarihinde akşam saat 19.00’da, Mehmet Akşit, ekmek parası kazansın diye işe aldığı Suriyeli çoban tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Şimdi soruyorum: Savaş var diye aldığımız bu mülteciler neden hala ülkemizde? Suriye’de savaş bitmesine rağmen, neden vatanımıza ve vatandaşlarımıza zarar verilmeye göz yumuyoruz? Afyonkarahisar halkının artık bu tehdidi görmesi için daha kaç acı olay yaşamamız lazım? On yıl sonra mültecilerin sayısı Yüce Türk Milletinin sayısını geçtiğinde, daha fazla kişi olacaklar ve o zaman ne yapacağız? Biz ırkçı değiliz, biz vatanımız ve vatandaşımızın güvenliğini dilemekten başka bir şey istemiyoruz. Yüce Türk Milletinin bu durumundan dolayı ve yaşanan acı kayıplarımızdan dolayı içimiz yanıyor. Yaşanan acı olayın ardından motoruyla kaçan Suriyeli katilin en yakın zamanda yakalanıp Yüce Türk adaletinin önünde yargılanıp sınır dışı edilmesini talep ediyoruz. Vefat eden Mehmet Akşit’in yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti