Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlı Zafer’in 97. yılını kutladılar

Şanlı Zafer’in 97. yılını kutladılar

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınlanan mesajlarda Büyük Zaferin 97’inci yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunun yaşandığı vurgulandı

 

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınmladığı kutlama mesajında, Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, her türlü yokluk ve imkânsızlık içerisinde adeta küllerinden doğarak zafere yürüdüğü söyledi.
“30 AĞUSTOS ZAFERİ İLE
CUMHURİYETİMİZİN TEMELLERİ ATILDI”
“30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.” diyen Vali Tutulmaz, “Malazgirt Zaferi ile Anadolu’yu yurt edinen milletimiz, İstiklal Savaşı ile bu toprakların ebediyen yurt olarak kalacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. 30 Ağustos’ta elde edilen destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. 30 Ağustos Zaferi herhangi bir askeri zafer değildir. Bu zafer, gerçekte modern Türkiye Cumhuriyetini kurmayı mümkün kılmış bir zaferdir. 30 Ağustos Zaferi, yeni Türk Devletinin hiç sönmeyecek bir güneş gibi doğuşunu müjdelemiştir. Bizlere bu zaferi armağan eden başta Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ordumuzun tüm mensuplarını rahmetle, şükranla yâd ediyor, şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum, Başta Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.” dedi.
Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divani Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ile İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’da yayınladıkları mesajlarla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar.