Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor 2024 Ne Zaman Başlıyor?

Türk televizyonlarının sevilen yarışma programı Survivor 2024 ne zaman başlıyor?

Türk televizyonlarının sevilen yarışma

Survivor 2024 Ne Zaman Başlıyor?

Survivor 2024 heyecanı başlıyor. Uzun yıllardır aralıksız devam eden yarışma programının 2024 ayağı için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. 2024’te izleyenlerinin karşısına All Star formatıyla çıkacağı duyurulan program, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yer alacak. Peki Survivor 2024 ne zaman başlıyor, ne zaman yayınlanacak? Survivor 2024 kadrosu kimlerden oluşacak, kimler yarışacak? Ve en önemli soru: Beklentiler ne ölçüde karşılanacak, izleyenler TV ekranlarına kitlenecek mi?
İşte merak edilen tüm soruların ayrıntılı yanıtları.

Türk televizyonlarının sevilen yarışma programı Survivor 2024 ne zaman başlıyor sorusu her yılın son aylarında gündeme gelir. Önceki yıllarda Şubat aylarında da başladığı bilinen program için bu senenin tarihi de yavaş yavaş netleşiyor. Peki Survivor 2024 ne zaman başlıyor?

Survivor 2024 ne zaman başlıyor?

All Star formatıyla başlanacağı bildirilen Survivor 2024, önceki yıllarda öne çıkmış isimlerle bambaşka bir heyecan fırtınasına neden olacak. Acun Ilıcalı’nın aynı zamanda program sunuculuğunu üstleneceği Survivor 2024 için yarışma kadrosu da belli olmaya başladı. Bu kapsamda ilk açıklamalar geldi. En çok merak edilen soru ise Survivor 2024 yayın tarihi şüphesiz. Gelen bilgilere göre Survivor 2024 All Star 2024’ün başlarında, ilk ayında, yani Ocak ayında başlayacak. Peki TV’ye hayranlarını her zaman olduğu gibi bu yıl da kilitleyecek olan programın kadrosunda kimler var?

Survivor 2024 All Star kadrosu

Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Furkan Kızılay, Ersin Korkut, Hakan Hatipoğlu, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Poyraz Yiğit, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço, Seda Ocak, Sahra Işık.
İsimler arasında değişiklikler olabilir.

Kimler yok ki

Survivor 2024 Ne Zaman Başlıyor?

Yarışmanın 2024 kadrosunda geçtiğimiz yılların dikkat çeken birçok ismi var. Hakan Hatipoğlu, bu noktada TV’de yorumcu olarak uzun yıllardır ekran önünde olan bir isim. Turabi Çamkıran ise tanınmış, eski All Star şampiyonlarından ve farklı karakteri ile her zaman ön planda yer aldı. Gizem Memiç, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Sercan Yıldırım, Doğukan Manço gibi isimlerde önceki yıllarda Survivor’ın iz bırakanları arasındaydı.

Survivor 2024 All Star beklentileri karşılayacak mı?

Survivor, bu sene gerçek anlamda bir All Star görünümünde olsa da yarışmacıların ilerlemiş yaşı konusu eleştiri topluyor.
Bu bağlamda özellikle performans tarafında izleyenleri nelerin beklediği sorusu yanıtını bekliyor, diğer yandan her biri artık ekranın ve yarışmanın deneyimli yüzleri olduğu için özellikle iletişim tarafında beklentilerin karşılanma ihtimali hayli yüksek.