Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor Yasin Obuz Kimdir Ve Kaç Yaşında?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan Yasin Obuz’un hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Survivor Yasin Obuz kimdir ve kaç yaşında? İşte detaylar.

Türk televizyonlarının en çok

TV 8 ekranlarında yayımlanan MasterChef 2019 adlı yarışma programı ile akıllarda kalan ve günümüzde 2024 survıvor kadrosunda yer alan Yasin Obuz kimdir ve kaç yaşında? Gelin birkilkte öğrenelim…

SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

1988 yılında Diyarbakır’da doğan Yasin Obuz, 3 kardeşe sahiptir. Obuz küçük yaşlarından itibaren sporla ilgilenmektedir. Spor alanında  amatör ve profesyonel olarak futbol oynayan Obuz’un ilk spor lisansı 1998 yılına çıktı. Spora oldukça ilgi duyan Obuz, 2 yıl da jimnaistik yaptı. Sporun valeybol ve basketbol alanlarında da oyunlar oynadı. Eğitiminde Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde okurken aynı zamanda Fitness da yapmıştır.

 

Birçok ülkeye gitmiş olan Obuz, Gittiği ülkelerin kültürünü ve geleneklerine şahit olmuştur. Ünlü isim Yasin Obuz TV 8 ekranlarında yayımlanan MasterChef 2019 adlı yarışma programı ile tanınmış daha sonra ise yine TV 8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın yönetmenliğini üstelendiği Survivor 2020 kadrosunda yer almış yaşam mücadelesi verdikleri tarışma programında uzun bir süre kalmayı başarmıştır. Obuz günümüzde yayımlanan Survıvor All Star 2024 adlı yarışma programının kadrosunda yer alan isimler arasındadır.

.