Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor’daki Begüm Evli Mi?

Tv 8 ekranlarında yayımlana Survivor All Star aldı yarışmada kıran kırana hırsla ve azimle devam eden yarışma programının 2024 kodrosunda yer alan ismi Ecem Begüm Yücetan Kimdir? Survivor’daki Begüm evli mi?

Tv 8 ekranlarında yayımlana

Birçok ünlü ismin yer aldığı Survivor All Star yarışama programında hız dur durak bilmiyor. Survivor kadrosunda yer alanlardan biri olan Ecem Begüm Yücetan Kimdir? Survivor’daki Begüm evli mi? Sorusunun yanıtı haberimizde…

ECEM BEGÜM YÜCETAN KİMDİR?

1988 yılında İzmir’de dünya’ya gelen Ecem Begüm Yücetan eğitiminde ilkokulu Özel Türk Kolejinde okuyarak lise eğitimine ise Karşıyaka Lisesi’nde mezun olarak tamamlamıştır. Yücetan Üniverite eğitiminde Yüksek öğrenimini İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Türkçe ve İngilizce Mütercim Tercümanlık okumaya başlamış fakat bilinmeyen sebeplerden dolayı 2 yıl sonra okulu bırakmak . zorunda kalmıştır. Yücetan okulu bıraktıktan sonra Açıköğretim Fakültesinde Medya İletişimi okuyarak mezun olmuştur. İlk modellik kariyerine 2004 yılında adım adan Yücetan, yıllardır modellik mesleğini sürdürmektedir. Ünlü model yücetan’ın boyu 1.80 metre olurken, 52 k,logram olduğu söylenmektedir. Yücetan aynı zamanda da 2009 yılında düzenlen Miss Turkey yarışma programında finalistler arasında kaln isim olmuştur.

ECEM BEGÜM YÜCETAN’IN SURVİVOR KARİYERİ;

TV 8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın yönetmenliğinde düzenlenen Survivor adlı yarışma programının 2021 yılındaki kadrosunda yer alan Ecem Begüm Yücetan, adaya 100. Gün sonunda elenerek veda eden isim olmuştur. Daha sonra tekrardan 2015 yılında All Star kadrosunda yer alarak göstermiş olduğu başarılı performans ile yarışamadan 4. Olarak ayrılan isim olmuştur.  2024 yılında Survivor All Star’da ise 29 şubat tarihinde düzenlenen aday konseyinde elenen isim oldu.

SURVİVOR’DAKİ BEGÜM EVLİ Mİ?

Ünlü model Ecem Begüm Yücetan’ın evli olduğuna dair net bir bilgi bulunmamaktadır.