Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Susuz işi zora soktu: 4-3

Susuz işi zora soktu: 4-3
Susuz işi zora soktu: 4-3

Birinci Amatör Küme A Grubu’nda lider olan Susuz Belediyespor, Cumartesi günü Kumartaşspor’la karşılaştı. Kazanması halinde Play-Off’ları garantileyecek olan Susuz Belediyespor, rakibine 4-3 yenilerek Play-Off şansını zora soktu

Birinci Amatör Küme A grubu’nda Cumartesi günü Susuz Belediyespor ile Kumartaşspor takımları Merkez 3 Nolu Saha’da karşılaştılar. Susuz Belediyespor’un kazanması halinde Play-Off’ları garantileyeceği maç Kumartaşspor’un üstünlüğüyle bitti. Mutlaka kazanması gereken maçı 4-3 kaybeden Susuz Belediyespor, Play-Off’lara yükselmek için gelecek hafta oynanacak Tınaztepe Belediyespor müsabakasını mutlaka kazanması gerekecek. Saat 14.00’de başlayan müsabakada ilk gol Susuz Belediyespor’dan geldi. 3’üncü dakikada Erdal’ın golüyle 1-0 üstünlüğü ele geçiren Susuz Belediyespor, oyundaki üstünlüğünü kaybetti. Kumartaşspor 17’inci dakikada Muzaffer’in golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı. 24’üncü dakikada ise Kumartaşspor atağında kale önünde yaşanan tehlikeyi uzaklaştırmak isteyen Susuz Belediyespor’un genç defans oyuncusu Sezer, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Kumartaşspor bu golle skorda üstünlüğü ele geçirdi. 2-1 İlk yarı Kumartaşspor’un 2-1’lik üstünlüpüyle son buldu.
Gol düellosundan Kumartaş galip çıktı
Susuz Belediyespor ikinci yarıya daha istekli başlamasına rağmen 49’uncu dakikada kalesinde gördüğü golle sarsıldı. Bu dakikada Kumartaşspor’un başarılı futbolcusu Murat attığı golle takımını 3-1’lik skor üstünlüğüne taşıdı. Susuz Belediyespor’da farkı azaltmak için yapılan atak girişimleri 56’ıncı dakikada meyvesini verdi. İsa Seçen’in sert ve düzgün vuruşuyla Susuz Belediyespor farkı yeniden 1’e indirdi. 3-2 Bu dakikadan sonra Kumartaşspor ve Susuz Belediyespor karşılıklı ataklarla gol aradılar. 80’inci dakikada Kumartaşspor Ahmet’in golüyle skordaki farkı yeninden 2’ye çıkardı. 4-2. 85’inci dakikada Susuz Belediyespor’un defans oyuncusu Sezer’in sert vuruşu Kumartaş fileleriyle buluştu. 4-3. Müsabaka bu sonuçla sona erdi.