Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Susuz’u su bastı – Kocatepe Gazetesi

Susuz’u su bastı – Kocatepe Gazetesi
Susuz’u su bastı

Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Susuz Beldesi’nde şiddetli sağanak yağmur nedeni ile cadde ve sokakları bastı

Hafta sonu öğlenden sonra Afyonkarahisar ve çevresinde yerel sağanak yağmur geçişleri yaşandı. Sağanak yağış zaman zaman şiddetli boyutlara ulaşırken, kent merkezinde trafik olumsuz etkilendi.
SUSUZ SU ALTINDA
Afyonkarahisar’a 10 kilometre uzaklıkta bulunan Susuz Beldesi’nde, adının aksine yağmur yağdığında su fazlalığından dolayı sorunlar baş gösteriyor. Beldenin ana caddesinde kot düşüklüğü nedeni ile her yağmur yağdığında su birikmesi oluyor. Yaşanan su birikintileri ise çoğu zaman su baskınlarının yaşanmasına yol açıyor.
Sussuz beldesine bağlı Osmanlı Mahallesi Muhtarı Yusuf Akman, yaz kış her yağmur yağdığında bu bölgede su birikintisi nedeniyle su baskınları yaşadıklarını belirterek, yetkililerden çözüm beklediklerini dile getirdi. Mahalle fırınını da aşırı yağışlardan dolayı biriken suyun normal bir şekilde tahliye olamamasından dolayı su bastığını aktaran Muhtar Akman, bu durumdan bıktıklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Eşrefpaşa Mahallesi’de yağmurdan nasibini aldı

Afyonkarahisar Eşrefpaşa Mahallesi’nde hafta sonu etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle bodrum katında bulanan evler ile yol ve parklar su altında kaldı. Mahalle sakinleri yağışlardan sonra sıklıkla su baskını yaşandığını yetkililerin konuya gereken hassasiyeti göstererek bu sorunun giderilmesini istediler.