Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suuçtuğu görenleri büyülüyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Suuçtuğu görenleri büyülüyor

Sinanpaşa ilçesine bağlı Çobanözü Köyünde bulunan doğal güzellikler görenleri büyülüyor

Sinanpaşa İlçesine bağlı Çobanözü köyünde Ahırdağının doğu yüzünde yer alan Ovacık mevkisindeki Suuçtuğu deresinde bulunan ve yüksekliği yaklaşık 10 metre ve üç kademeli olan şelaleyi görenleri hayran bırakıyor. Üç kademeye dökülen Suuçtuğu’na doğa harikası olan görüntüleri görmek için gruplar değişik zamanlarda ziyaretler devam ediyor.
Gezi grubu oluşturarak doğa harikasını ziyarete giden Orhan Türkeş, Sinanpaşa ilçesinde bu ve bunun gibi çok güzel yerler olduğunu söyledi.
Türkeş, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu güzellikleri duyan gençler benden rica ederek, buraları görmek istediklerini söylediler. Hep birlikte bu güzelliği seyretmeye geldik. Suuçtuğu deresinin etrafında yaban erikleri, fındıklar, melengeç (yabani Antep fıstığı), sumaklar, kekik türleri, meşe türleri, ateş dikenleri, nadiren görülen Toros çamları, girebolu, hanımeli, menekşe ve çuha çiçekleri yetişmektedir. Bu kadar güzelliği aynı anda görmek kadar bizleri mutlu edecek ve dinlendirecek başka bir olay var mıdır? Sinanpaşa’da fırsat buldukça bütün doğa güzelliklerini geziyorum. Gezilerde ruhen ve bedenen dinleniyorum. Bu güzelliklerin herkes tarafından görülerek aynı dinlenmeyi onlarında yaşamasını istiyorum”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. (AA)