Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SYDV Engelliyi hayata bağlıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
SYDV Engelliyi hayata bağlıyor

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığınca geliştirilen projeler devam ediyor. Fakir, Yardıma muhtaç ve hasta durumda olan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, durum ve ihtiyaç tespiti yapan SYD Vakfı inceleme görevlileri, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar

Evinde hareket etme imkânı olmayan ve sürekli yatağa mahkûm olarak yaşan Yusuf Kaplan’ın tespit edilmesi üzerine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu Yusuf Kaplan’a bir engelli arabası alınmasını sağladı.
SYD Vakfı tarafından alınan engelli arabası yine vakıf inceleme görevlileri tarafından mağdur Yusuf Kaplan’a evinde teslim edildi.
Afyonkarahisar’da ikamet eden yürüme engelli vatandaşlara yönelik yapılan çalışmaların devam ettiğini belirten Vakıf Başkanı Vali Balkanlıoğlu; ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespit çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
Engelli arabasına kavuşan Yusuf Kaplan sevinç, heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi. Kaplan, “Bize her türlü desteği veren, yardımlarda bulunan ve bizleri hayata bağlayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayattan hiç beklentim kalmamıştı. Yataktan kalkamıyorum. Aileme sürekli yük oluyordum. Ama şimdi engelli arabamla hayata yeniden bağlandım, dışarı çıkabileceğim” dedi.
SYD Vakfında bu tür yardımlar devam ederken, TEMA Mağazacılık tarafından gönderilen yaklaşık 10 bin parça giyim eşyasının da dağıtımı yine Vakıf görevlilerinde sürdürülüyor. (Kocatepe)