Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SYDV yuvalarını yaptı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
SYDV yuvalarını yaptı

Mağdur ve zor durumda olan vatandaşlara yönelik olarak yardımlarını hızla sürdüren Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yeni evlenen ve evlerinde hiçbir eşyası olmayan yeni çiftin tüm eşyalarını aldı

Yeni evleniyor olmanın ve yuva kurmanın mutluluğunu maddi imkânsızlıklar nedeniyle yaşayamayan bir çiftin, SYD Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun talimatıyla tüm zaruri ihtiyaçları Vakıf tarafından karşılandı.
Konuyla ilgili olarak bilgi veren SYD Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının, eğitim, gıda, sağlık, yolluk, yakacak ve barınma gibi tüm yardımlarını aralıksız olarak sürdürdüğünü belirtti. Son olarak yeni evlenen ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan bir çiftin maddi imkânsızlıklar nedeniyle barınma sorunu çektiklerinin tespit edildiğini belirten Vali Balkanlıoğlu, Vakfın inceleme görevlileri tarafından yapılan inceleme sonrasında yeni evli çiftin tüm zaruri barınma ihtiyaçlarının Vakıf bütçesinden karşılandığını söyledi. Yeni evli çiftin Vakfa müracaatlarının beklenmeden gerekli yardımların yapıldığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, vatandaşlarımızın çevrelerinde bulunan bu tür yardıma muhtaç insanları Vakfa bildirmelerini istedi.
Barınma yardımını alan genç çift, yeni evlenmelerinin mutluluğunu yaşayamadıklarını, ama kendilerine uzanan bu devlet eli sayesinde büyük bir mutluluğa kavuştuklarını söylediler. Genç çift, Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.
Ayrıca; TEMA mağazacılık A.Ş. tarafından çok zor durumda olan yoksuz ailelerin öğrencilerine yönelik bir yardın gerçekleştirildiğini belirten Vali Balkanlıoğlu; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla öğrenci başına 450 TL olmak üzere ilk üç ay için 60 öğrencinin banka hesabına toplam 27 bin TL’nin aktarıldığını bildirdi. Vali, bu yardım sayesinde eğitimleri sırasında maddi sıkıntı çeken öğrencilerin bir nebze sıkıntılarının giderildiğini söyleyerek, SYD Vakfının çalışmalarının önümüzdeki günlerde daha da hızlanarak devam edeceğini söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti