Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SYDV’den eğitime destek

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar SYD Vakfı tarafından ilkokul ve ortaokul eğitimi gören ihtiyaç sahibi 1100 öğrenciye 110 bin lira nakdi yardım yapıldı

Afyonkarahisar SYD Vakfı tarafından merkez ve merkeze bağlı köy ve kasabalarda ikamet eden ilkokul ve ortaokulda (ilköğretim) eğitimine devam eden dezavantajlı grupta yer alan ihtiyaç sahibi 1.100 öğrenciye 2019-2020 eğitim öğretim yılı 1. dönemi için toplam 110.000,00 TL eğitim materyali (nakdi) yardımı yapıldı.
59 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLESİNE DE YARDIM YAPILDI
Ayrıca Vakıf tarafından merkez ve merkeze bağlı köy ve kasabalarda ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin yüksek öğrenime devam eden 59 üniversite öğrencisine ise toplam 59.000,00 TL nakdi yardım yapıldı.
“EĞİTİM GELECEĞE YAPILAN EN ÖNEMLİ YATIRIM”
Afyonkarahisar SYD Vakfı’ndan yapılan açıklamada, eğitimin bireylerin gelişmesinin ve toplumun kalkınmasının olmazsa olmaz önemde olduğu belirtilerek, “Yaşadığımız dünyada toplumların varlıklarını sürdürebilmeleri, kalkınmalarına ve bu kalkınma da ancak eğitimli insanlarla gerçekleşebileceğine göre; eğitim, toplumlar için kurtuluşa açılan tek yoldur. Bu yüzden eğitim insanın ve toplumun geleceğine yapılan en önemli yatırım olarak görülmektedir.” denildi.