Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taçlıdere Kermesi’nde hayır yarışı – Kocatepe Gazetesi

Taçlıdere Kermesi’nde hayır yarışı – Kocatepe Gazetesi
Taçlıdere Kermesi'nde hayır yarışı

Taçlıdere Eğitim Kurumları’nın, öğrenciler yararına gelir elde etmek için düzenlediği Büyük Kermes, Fuar Alanı’nda açıldı. 23 Mayıs’a kadar açık kalacak kermesin ilk gününde hayırseverler, Kermes Ağalığı için yarıştı. Temsili Kermes Ağalığı elbisesi için yapılan açık artırmada Ali Büyükduman, ilk meblağı verdi. Büyükduman’ın 10 bin lira ile başlattığı açık artırmada, hayırlı bir rekabetle ipi Ali Uğurlu göğüsledi.
KERMES AĞALIĞI BU YIL ALİ UĞURLU’DA
Kermes Ağalığı için 55 bin lira vermeyi taahhüt eden Ali Uğurlu, sahneye çıkarak temsili elbiseyi giydi. Uğurlu, “Bundan birkaç sene önce hayal bile edemediğim Kermes Ağalığı’nı bugün kazanmış bulunuyorum. Ali Büyükduman ağabeyle yarıştık. İnşallah seneye daha çok genç ile bu ağalık rekabetine gireriz” dedi.
MANEVİ HİZMETLERE AĞIRLIK VERELİM
Büyük Kermes’in açış konuşmasını yapan Ahmet Köse ise insanların manevi hizmetlere ağırlık vermesi gerektiğinin altını çizdi. Köse, “Yaşadığımız dünya, insanlara emanet edilmiş. Evrenin kusursuz yaratıldığı Kur’an-ı Kerim’de ifade edilmiş. Allah, insanı boş yere yaratmadı. İnsanoğlunun dürüst yaşaması için Allah rehberler ve semavi kitaplar gönderdi. Bizim insanoğlu olarak çalışmamız lazım. Maddi-manevi hizmetlere ağırlık verilmesi gerekiyor” diye konuştu. >> Murat ARISOY’un haberi