Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taçlıdere’nin hedefi öğrenci sayısını artırmak

Taçlıdere’nin hedefi öğrenci sayısını artırmak
Taçlıdere’nin hedefi öğrenci sayısını artırmak

Taçlıdere Derneği Başkanı Ali Büyükduman, 13 Mayıs Cuma günü başlayıp dün sona eren geniş kapsamlı kermes etkinliğini değerlendirdi.
İSİMSİZ
KAHRAMANLAR ÜRETİYOR
Dernek Başkanı Ali Büyükduman, Afyonkarahisar halkının hayır hasenat kaygısı ile Taçlıdere yurtlarında imkanı kısıtlı başarılı öğrencilere katkı amacıyla bu yıl 30. kez düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Üç yıldır fuar alanı gibi geniş bir alanda yapılan kermese ilginin her geçen yıl biraz daha arttığını belirten Büyükduman; “Çok şükür gıdadan, el işine, yöresel hamur işlerinden, çeyizlik ve hediyelik eşyaya, sebze, meyveden gıdaya kadar çeşitlilik bulunan kermesimize bu yıl da ilgi yoğun oldu. Fuar alanında bu yıl 3 defa kermes yapıyoruz. İlk kermesimizde de ben bizzat orada yapma hususunda ısrarcı oldum. Çünkü hanımefendilerin el emekleri, göz nurları artık çarşı içerisinde küçük bir dükkana sığımaz oldu. İsimsiz kahramanlarımız dernek üyelerimizin kıymetli eşlerinin işbölümü yaparak yıl boyunca disiplinli bir çalışma ile Allah rızası için eğitime katkı amacıyla ürettikleri gıda, el işi, çeyizlik eşya, örgüt çeşitleri ve daha birçok ürünü kermes stantlarımızda yer alıyor” dedi.
MADDİ MANEVİ
DESTEK
ESİRGENMEDİ
Dün akşam itibariyle sona eren 2016 yılı Taçlıdere Derneği kermesi akabinde ara vermeden 2017 yılı bahar ayı kermes hazırlıklarının başlayacağını söyleyen Ali Büyükduman, her yıl daha iyi nasıl yapılabilir, yeni olarak nelerin yapılabileceğinin arayış ve çabasının gösterildiğini vurguladı. Özellikle el işlerinin birkaç günde ya da ayda ortaya çıkamayacağına değinen Büyükduman şöyle konuştu: “Aynı emek makarna, erişte, tarhana gibi ürünler için de geçerli. Ev yapımı tatlılar, hamur işleri gibi sevilen lezzetlerin yanı sıra hediyelik eşya ve günlük hayatta ihtiyaç duyulan herşey kermesimizde yer aldı. Kermes çalışmalarımızla Taçlıdere Derneği yurtlarında imkanı kısıtlı ancak başarılı olan bir fazla çocuğumuzun daha iyi şartlarda barınmasını sağlamak için çaba veriliyor. Tüm isimsiz kahramanlarımıza minhetlerimi sunuyorum. Alah hepsinden razı olsun. Her sene artan ve büyüyen kermesimize ilgi gösteren hayır hasenat sahibi halkımıza, maddi manevi desteklerini esirgemeyen işadamı, tüccar ve esnaflarımıza, mülki amirlerimize, basınımızın güzide mensuplarına bu vesile ile teşekkür ediyorum. İnşallah seneye daha güzel bir kermes organizasyonu ile halkımızla biraraya geleceğiz”  >> Burcu AYDIN’ın Haberi