Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Takımda herşey harika – Kocatepe Gazetesi

Takımda herşey harika – Kocatepe Gazetesi
Takımda herşey harika

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol Takımı ligin 2. sırasında yer alıyor. 20 puanı bulunan Afyon Belediye, 22 puanlı lider Türk Telekom’un gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk iddiasını sürdüren Afyon Belediye 11 maçta 2 mağlubiyet alırken 9 da galibiyete ulaştı.
Ulusal bir basketbol sitesine değerlendirme yapan Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Genel Menajeri Cömert Küce, Türk Telekom’un liderliğini ve Afyon Belediye’nin 2017-18 sezonundaki durumunu değerlendirdi. Türk Telekom ile aralarındaki 2 puanlık farkın kapanacağına dikkat çeken Küce, “Onların da kaybedebilecekleri maçlar var. Takılmalarını bekliyoruz ama biz önce kendi işimize bakıyoruz” dedi.
“SEVİM TAKIMI
ÇOK İYİ YÖNETİYOR”
Takım olarak çok mutlu ve huzurlu olmanın avantajını yaşadıklarını kaydeden Küce, “Takım olarak çok mutlu, huzurlu olmanın avantajını yaşıyoruz. Koçumuz Can Sevim’den çok memnunuz. Takımı çok iyi yönetiyor ve oyuncular da koçun istediklerini yapmak için içten çaba gösteriyor” ifadesine yer verdi.
“ÇAĞDAŞ BİR YÖNETİMLE BİZE DESTEK VERİYORLAR”
Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu’nun kendilerine çağdaş bir yönetimle harika destek verdiklerine dikkat çeken Küce, “Her şey yolunda giderken bunun başlangıç noktası olarak yönetimimizi gösterebilirim. Son derece çağdaş bir yönetimle bize harika destek veriyorlar. Kaybettiğimiz iki maçtan sonra onlardan ‘Canınız sağolsun, telafi edersiniz’den başka şey duymadık. Bütün bu tablo içinde taraftarımızla birlikte tek yürek gibiyiz. En büyük avantajlarımızdan biri de yabancılarımızın Türkler’den farklı davranmayıp davaya sahiplenmeleri. Çok karakterli iyi yabancı oyuncumuzun en büyük dilekleri ise BSL’de Afyon Belediye forması giymek” şeklinde konuştu.