Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taksiciler terörü lanetlediler – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Taksiciler terörü lanetlediler

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 13 askerin şehit olduğu, 2’si ağır 7 askerin de yaralandığı olayın ardından tüm yurtta olduğu gibi İlimizdende teröre lanet yağdı

Emek Taksi durağıda duraklarını bayrakları ile süslerlerken, taksilerine siyah kurdele bağlayarak hem olayı protesto etti-ler hem de teröre lanet yağdırdılar.
Taksici esnafının bu konuda çok duyarlı olduğunu söyleyen Emek Taksi şoförlerinden Mehmet İsceli, adeta isyan edercesine konuşarak, bu terör belasının artık hazmedilmeyecek konuma geldiğini söyledi. Vatan için canını veren Şehitlerimize rahmet ailelerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyen Şoför Mehmet İsceli; “Bu terör belasının bitmesi için ne gerekiyorsa artık yapılması. Verin silahı elimize gidip bizde savaşalım. Hiç olmazsa bir kere ölürüz. Her zaman böyle canımız yanmasın. Yeter artık. Ülke yöneticilerimiz artım bu konuda bir şeyler yapmalılar” şeklinde konuştu.
Şehitlerimizin haberlerini aldıktan sonra gözyaşlarını tutamadıklarını belirten Emek Taksi Durağı şoförleri, duraklarını Türk Bayrakları ile süslediler ve taksilerine siyah kurdele bağladılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti