Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tanıtım Günleri hızlı başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Marmara Dernekler Federasyonu
Tanıtım Günleri hızlı başladı

Afyonkarahisar Marmara Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi’nin destek verdiği Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri başladı.
HER YÖNÜYLE TANITIM
AFJET’in ana sponsor olduğu Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizim Günleri’nde Afyonkarahisar’ın tüm yönüyle tanıtılması sağlandı. Sandıklı’dan Başmakçı’ya, Sinanpaşa’dan Bolvadin’e, Bayat’tan Dinar’a her yörenin kendine has özelliklerinin tanıtıldığı etkinlikte şehrin marka değerleri de yer aldı.
AVŞAR VE İKBAL
BÜYÜK STANT AÇTI
Avşar Maden Suları ve İkbal Gıda firmalarının büyük stantlar açtığı etkinlikte haşhaştan yapılan krem Haşhaşella da ilgi gördü. Afyonkarahisar’ın termal özelliklerini ise şehir merkezinde önde gelen otellerin yanı sıra Sandıklı ve İhsaniye’deki oteller tanıttı.
ATATÜRK EVİ MAKETİ İLGİ GÖRÜYOR
Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri’nde Büyük Taarruz planlarına son halinin verildiği Şuhut’taki Atatürk Evi ili Afyonkarahisar Belediyesi tarafından restore edilen binada hizmete açılan Kültür ve Sanat Evi’nin maketleri sergilendi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü standında Afyonkarahisar’daki yaban hayat, maketlerle gözler önüne serildi.
TANITIM GÜNLERİ’NE
ÖZEL GAZETE
Etkinlik dolayısıyla resmi kurumlar titiz bir çalışma içinde olduklarını gösterdi. Afyonkarahisar Valiliği, Tanıtım Günleri’ne özel gazete bastırdı. 4 sayfalık renkli gazetede şehrin yöneticilerinin demeçlerine yer verilirken vilayetin öne çıkan özellikleri vurgulandı. Afyonkarahisar Belediyesi de Tanıtım Rehberi hazırlayarak İstanbullu vatandaşlara yol gösterdi. Belediye standında Sultan Divani Mevlevihanesi de tanıtıldı.
EN GÜZEL FOTOĞRAFLAR
Afyon Kocatepe Üniversitesi standında ise AKÜ Öğretim Görevlisi Hayati Ulusay’ın birbirinden güzel Afyonkarahisar fotoğrafları sergilendi.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ SERGİSİ BEĞENİLDİ
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ‘Afyonkarahisar’ın değerleri’ sergisi beğeni topladı. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır ile Müdür Yardımcısı Özge Öztürk Demirayak etkinliğin ilk anından itibaren stantta hazır bulundu.

Unutulmaz pop gecesi

 

Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri’nde pop müziğin önemli isimleri Ferda Anıl Yarkın ve Tayfun sahne aldı

 

İstanbul-Maltepe’de düzenlenen Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri’nin ilk gecesinde 90’lı yılların unutulmaz şarkılarına imza atan Ferda Anıl Yarkın ve Tayfun sahneye çıktı. Akıllarda ve gönüllerdeki yerini bugün bile koruyan şarkıları izleyicilerle birlikte söyleyen Ferda Anıl Yarkın, tüm Afyonlulara selam göndermeyi ihmal etmedi. Tayfun da slogan haline gelen ‘Hadi yine iyisin’ şarkısıyla Afyon’un tanıtılması için başarı dileklerini dile getirdi.