Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tanyeri’nden sürücü belgesi hatırlatması

Afyonkarahisar İl Nüfus ve

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, sürücü belgelerinin yılsonuna kadar yenilenmesi gerektiğini belirtti

 

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri Gün FM’in konuğu oldu. Tanyeri 31 Aralık 2022 tarihine kadar sürücü belgelerinin yenilenmesi gerektiğini bu tarihe kadar yenilenmezse idari para cezası uygulanacağını söyledi.
Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü olarak adreste nüfus hizmeti projesini uyguladıklarını kaydeden Tanyeri, “Kahraman şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz, gazi aileleri, hastalara, yaşlılara, engellilere ve cezaevi hükümlülerine adreste nüfus hizmeti sunulmaktadır. 2021 yılı içerisinde 178 vatandaşımızın, 8 Haziran 2022 tarihi itibariyle de sadece merkezde 260 vatandaşımız toplamda 486 vatandaşımızın evine misafir olunmuş, hem duaları hem de T.C. Kimlik müracaatları alınmıştır. İl Jandarma Komutanlığında görevli 31 erin 18.02.2021 tarihinde mobil cihazlarımızla T.C. Kimlik kartları başvuruları alınmıştır” diye konuştu.
31 ARALIK SON
Programda sürücü belgelerini yenilemeyen vatandaşlara seslenen Tanyeri, “Eski sürücü belgelerinin 31 Aralık 2022 tarihine kadar yeni tip sürücü belgeleri ile değiştirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde Karayolları Trafik Kanunu uyarınca eski sürücü belgelerine el konulacak ve idari para cezası uygulanacaktır” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti