Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tapu hizmeti kaliteli hâle geldi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tapu hizmeti kaliteli hâle geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının düzenlemiş olduğu Kalite Yönetimi Sistemi Eğitimi Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun katılımıyla başladı

Korel Termal Otel’de gerçekleştirilen ve 25 Şubat–1 Mart 2013 tarihleri arasında 5 gün sürecek olan Kalite Yönetimi Sistemi Eğitimi’ne Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanı Orhan Deligöz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Murat Zorluoğlu, yöneticiler ve Bakanlık ile Tapu ve Kadastro çalışanları katıldı.
MEMNUNİYET YÜZDE
100’LERE YAKLAŞTI
364 birimden toplam 450 görevlinin katıldığı eğitimde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Çalışma hayatım boyunca en çok sıkıntılar ve şikâyetler Tapu ve Kadastro çalışmalarından gelirdi. Yolsuzluk, işlemlerdeki gecikme ve haksız yere öncelikli işler yapılması gibi. Ayrıca sürekli istekler olurdu. Kurumun çalışacağı yerler uygun değil, küçük izbe yerlerde çalışma uğraşı verilirdi. Bu kalın büyük tapu kütükleri genellikle dağılma noktasına geldiğinden onlara bakım yapmakta bir hayli zordu. Vatandaştan bağış alma durumunda şikâyetler olurdu. Fakat şimdi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü öyle güzel bir çalışma yaptı ki, başta Bakanlarımız ve Genel Müdürlüğümüz öncülüğünde öyle bir atılımda bulunuldu ki vatandaşlardaki memnuniyet oranı yüzde 100’lere yaklaşmış durumdadır. Artık bu tür şikâyetler almıyoruz. Bu hepinizin başarısıdır” dedi.
HİZMET İÇİ EĞİTİMLER ÇOK ÖNEMLİ
Vali Balkanlıoğlu, “Kurulan sistemler standartların da üstünde, bu çalışmaların böyle devam etmesi lazım. Bir de Genel Müdürümüzü kutluyorum. Bu tür hizmet içi eğitimlere önem veriyor, bunun gibi 5-6 tane daha eğitimler ve seminerler yapıldı. Tapu ve Kadastro taşra teşkilatı doğası gereği, il teşkilatı gibi örgütlenmemiş ast, üst ilişkisi yok, herkes müstakil olduğu için birbirlerinden haberleri olmuyor. Yeni bulunan bir hizmet, mevzuat, teknoloji ve yeni çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak, ayrıca başarıyı paylaşmak amacıyla yapılan bu tür çalışmaları çok başarılı buluyorum” diye konuştu.
Eğitimde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanı Orhan Deligöz, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu konuşma yaptı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti