Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarihi bölgelerde altyapı sorunu kalmayacak

Tarihi bölgelerde altyapı sorunu kalmayacak
Tarihi bölgelerde altyapı sorunu kalmayacak

Afyonkarahisar Belediyesi, SİT alanı içindeki 18 mahallede altyapı çalışmasını hızlandırdı

SİT alanı içerisinde bulunan 18 mahallede altyapı çalışmasını hızlandıran Afyonkarahisar Belediyesi, bu bölgelere ilk kez kanalizasyon döşüyor. Çalışmaları başından sonuna kadar takip eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sık sık bu mahallelere giderek incelemelerde bulunuyor. Çalışmaların üçüncü etabı olan Efecik, Burmalı, Hacı Mahmut, Hisaraltı, Yeni Cami, Hacı Aftal ve Kale Mahalleleri İçme Suyu ve Kanalizasyon Şebekesi Yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Burmalı ve Efecik mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çoban, her iki mahallede de halkın sevgi gösterileriyle karşılandı.
MAHALLE HALKINDAN
SABIR BEKLENİYOR
Çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi alan Başkan Çoban’a başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Sokakların dar olması nedeniyle iş makinelerinin çalışmakta zorlandığını belirten Başkan Çoban, bu yüzden çalışmaların zaman aldığını söyledi. Bu konuda mahalle halkından sabır beklediklerini kaydeden Başkan Çoban, çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti. (Kocatepe)

BU BORULARDAN MI SU İÇİYORDUK?

Mahalle sakinlerinden bir bayan, çalışmalar sırasından yer altından çıkan eski bir içme suyu borusunu Başkan Çoban’a uzatarak; “Biz bu borulardan mı su içiyorduk, Başkanım? İnanın, sıçanlardan başımızı alamıyorduk… Kanalizasyonumuz döşendi, içme suyu borularımız değişti, su kalitemiz arttı. Allah sizden razı olsun. Eski Afyon diye bilinen ve yıllardır hizmet görmeyen mahallemiz sizinle birlikte makûs talihini yendi” diye konuştu.