Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarihi ve turistik mekanları gezdiler

Tarihi ve turistik mekanları gezdiler

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik mekanlarını gezdiler

 

Afyonkarahisar Kent Konseyi’nin davetlisi olarak kente gelen Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile bir araya geldiler.
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen yaklaşık 200 kişilik ekibi Belediye Sosyal Tesislerinde ağırlayan Başkan Zeybek, konuklarla yakından ilgilendi. Toplumsal yaşamın her alanında, iradeleri, yaşam sevinçleri ve başarıları ile herkese örnek olan, engellilerin geleceğe umutla ve güvenle bakabildikleri bir dünya temenni eden Başkan Zeybek, engelli bireyler bizim göz bebeğimiz dedi.
Başkan Zeybek, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ni Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Programa Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Afyonkarahisar Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı. Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı İbrahim Sönmez, Başkan Zeybek’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Konuklar gün boyu Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik mekanlarını gezdiler.