Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Günay

TARİKATLAR MHP YE NİÇİN DESTEK OLMALI

Muharrem Günay 4 Haziran 2011 Cumartesi 03:00:00
  Başta İskenderpaşa Cemaati olarak bilinen Nakşi ekolünün yurdumuzdaki en önemli temsilcilerinden birisi olan NUREDDİN COŞAN EFENDİ’nin cemaati, Sayın Hocamızın yayınladığı bir bildiri ile MHP’ye oy veriyor. Oy vermekle kalmayıp Bozkurtları destekleyin diye açık bir çağrı yapılıyor. İsmailağa cemaati ve Cüppeli Ahmet Hoca, BOP Başkanına, Diyalogculara, AKP’ye oy vermeyin diye bas bas bağırıyor, âdeta feryad ediyor. Kaldı ki bu tarikat ekolleri ta Milli Nizam Partisi döneminden başlayarak Milli Görüş çizgisindeki partilere ve AKP’ye manevi anlamda ve ayrıca oy vererek alenen destek olmuşlardı. Bu cemaatler bu gün MHP’yi destekliyorlarsa ortada çok ciddi gelişmeler ve sebepler var demektir.
SADECE VATAN DEĞİL DİN ELDEN GİDİYOR.
Yirminci asır İslam âlimlerinin ortak kanaatine göre “İMAN KURTARMA ASRI” idi. Çünkü Komunizm, metaryalizim ve Darvinizim gibi akımların tehdidi ile gerçekten imanlar tehlikede idi, 21 Yüzyılda ise, başta “VEHHABİLİK” olmak üzere, “ILIMLI İSLAM”, “DİNLER ARASI DİYALOG”, “MEDENİYETLER ARASI İTTİFAK”, “BOP” gibi İslam ve Müslüman düşmanı plan ve projelerle yüce dinimiz aslından uzaklaştırılarak, Yahudi ve Hıristiyanların istediği bir biçimde bir din ve dindarlar kitlesi oluşturma faaliyetleri hız kazanmıştır. Adeta İslamiyet adına, İslam ve Müslümanlar katledilmekte ve yeni bir din ihdas edilmektedir. Bu tür çalışmalara Türkiye’deki BAŞI OKYANUS ÖTESİNDEKİ BİR CEMAAT olmak üzere bir takım sözde İslam alimleri ve siyasetçiler destek olmaktadır. Yani bu sefer din tehlikededir ve 21. ASIR İSLAM’I KORUMA ve itikadımızı KURTARMA ASRI olacaktır.
BOP’UN EŞBAŞKANI BİR BAŞBAKAN
Şu anda ülkemizde BOP’un Eşbaşkanı olduğunu bizzat kendi ağzıyla defalarca ilan etmiş bir başbakan vardır. O BOP ki Siyonist bir proje olup, Ortadoğu’da ABD ve İsrail’in çıkarlarına hizmet etmek ve Fas’tan Afganistan’a kadar 24 İslam ülkesinin sınırlarını ve rejimlerini değiştirme projesidir.
O BOP ki ORTADOĞU’DA bir “İKİNCİ İSRAİL KURMA” ve “BÜYÜK İSRAİL KURMA” projesidir. Bu proje için de Müslüman KÜRT kardeşlerimiz piyon olarak seçilmişlerdir. Yani bölgede kurulması planlanan KÜRT DEVLETİ aslında bir İKİNCİ İSRAİL olacak ve Yahudi ve Hıristiyanlara hizmet edecektir. İşte Sayın Başbakanımız böyle bir projenin Eş başkanıdır. Başta başlatmış olduğu KÜRT AÇILIMI ile ve Türkiye’de 36 etnik unsur var söylemleri ile milletimiz ve ülkemiz bölünmemin ve bir iç savaşın eşiğine gelmiştir.
Bütün bunların yanında ülkemizde yukarıda adı geçen cemaate ve AKP’ye yakın din adamalarınca ve yayın organlarınca Yahudi ve Hıristiyanları da cennete gireceği ifade edilmekte ve Türk çocukları Hıristiyan olmaya özendirilmektedir.
MHP’YE KARŞI HAÇLI SEFERLERİ
Bütün bunların yanında ne kadar Türk ve İslam düşmanı, devlet, siyasi ve sapık fırka ve guruplar varsa AKP’nin de desteğiyle MHP’ye karşı bir saldırı kampanyası başlatmışlar, PKK’nın bağımsız vekiller yoluyla gireceği TBMM’ye MHP’nin girmemesi ve MHP’siz bir meclis oluşturma faaliyetlerine olanca hızlarıyla devam etmişlerdir. Bu kampanyada en ahlaksızca metod ve yöntemleri kullanmışlardır.
Bu şartlarda Allah’ını, dinini, kitabını, bayrağını, vatanını seven İslam alimlarinin ve Allah dostlarının sessiz kalmaları zaten beklenemezdi. Çünkü Peygamber Efendimizin ifadesiyle “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.”, ”En büyük cihad zalim devlet başkanı huzurunda söylenen hak sözdür” İşte başta NUREDDİN COŞAN Efendi ile MAHMUD EFENDİ cemaati ve CÜPPELİ AHMET Hocamız Allah cümlesinden razı olsun, sessiz kalmadılar, zaten sessiz kalmaları da beklenemezdi. Çünkü mesele sadece bir siyasi mesele veya MHP nin desteklenmesi meselesi olmayıp din ve iman meselesidir, memleket meselesidir.
DİĞER CEMAATLER
Biz aynı hassasiyetin diğer İslami cemaatler tarafından da gösterilmesini bekliyoruz. Bu hassasiyeti göstermeyen cemaatlerin mutlaka samimiyetleri sorgulanacaktır. Bu cemaatler ağır bir vebal altında kalacaktır. Hele hele AKP’ye destek olacak cemaatler yukarıdaki İslam düşmanı akımlara verecekleri oylarla destek olmuş olacaklardır.
Biz Ülkücüler Dini bir ekol ve İslami bir cemaat değiliz, siyasi ve kültürel faaliyetler gösteren bir gurubuz. Bütün cemaatlere aynı mesafedeyiz. Fakat Allah’a şükür özellikle Ehli Sünnet anlayışı bakımdan en sağlam bir topluluğuz. Anadolu’yu bize yurt yapan ALPARSLAN’nı dediği gibi: “Biz Türkler-Ülkücüler halis Müslümanlarız bid’ad nedir bilmeyiz…”
Bize vermiş oldukları destekten dolayı başta NUREDDİN COŞAN Efendi olmak üzere CÜPPELİ AHMET HOCA ve Tüm gönül dostlarına teşekkür ederiz. Onların desteğine layık olmaya ve onları mahcup etmemeye gayret göstereceğiz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti