Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tarım ve hayvancılıkta Afyon’u güzel günler bekliyor”

“Tarım ve hayvancılıkta Afyon’u güzel günler bekliyor”
"Tarım ve hayvancılıkta Afyon'u güzel günler bekliyor"

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı Vali Mustafa Tutulmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Orman Genel Müdürlüğü’nce Afyonkarahisar’da düzenlenen 2019-2021 dönemi Döner Sermaye Bütçesi hazırlık toplantısına katılmak için kente gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı beraberindeki heyetle birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyarette bulundu. Ziyaret öncesi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı Valilik şeref defterini imzaladı.
“AFYON KONGRE VE TURİZM MERKEZİ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR”
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, Orman Genel Müdürlüğü’nün 2019-2021 dönemi Döner Sermaye Bütçesi hazırlık toplantısının Afyonkarahisar’da yapılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu, kentin son yıllarda toplantı ve kongre turizmi merkezi yolunda hızla ilerlediğini belirterek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
“TARIM VE HAYVANCILIK KONUSUNDA ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Afyonkarahisar’ın hemşehrisi olarak burada bulunmaktan dolayı mennun olduğunu ifade eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, sivil toplum kuruluşları, İl Müdürlüğümüz, Orman Teşkilatı, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, DSİ Isparta Bölge Müdürlüğü’nün katılımıyla önümüzdeki günlerde geniş bir katılımlı toplantı yapacağız. Bugünkü de bunun bir ön hazırlık toplantısı mahiyetinde oldu. İnşallah yeni dönemde Tarım ve Orman Bakanlığı olarak Afyonkarahisar’ımıza tarım ve hayvancılık konusunda çok güzel hizmetler yapmayı planlıyoruz. Ormancılık faaliyetlerimiz zaten devam ediyor. Su konusunda devam eden çok sayıda işimiz var. İnşallah bundan sonra Afyonkarahisar için daha güzel günler bizi bekliyor. Sayın Valimizin de bizlere yerelde destekleriyle birlikte Afyonkarahisar’da geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çok güzel hizmetleri hep birlikte yürüteceğini belirtti.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı konuşmasının sonunda, konuk severliğinden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür etti.