Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tarıma büyük önem veriyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Tarıma büyük önem veriyoruz"

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve aynı zamanda TARSİM Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ramazan Kadak, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Afyonkarahisar Tarım İl Müdürlüğünde düzenlenen Tarım Sigortalarıyla ilgili toplantıya katılmak üzere İlimize gelen Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr.Ramadan Kadak, Vali Balkanlıoğlu’na yaptığı ziyaret sırasında, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, Tarım Bakanlığı’nın İllerde gerçekleştirdiği toplantılar ve diğer çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ziyaret ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu ise, Ülkemizdeki Tarım sektörünün öneminden bahsederek, tarımsal alandaki çalışmalara Valilik olarak büyük destek ve önem verdiklerini söyledi. Meslek hayatı boyunca Tarım ve tarıma dayalı sanayideki gelişmeleri yakından takip ettiğini ve görev yaptığı tüm bölgelerde bu gelişmelere ayak uydurulması için çalıştığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu; Afyonkarahisar Tarım İl Müdürlüğünün çalışmalarını da başarılı bulduğunu söyledi.
TARSİM Genel Müdürü Bülent Bora, TÜGEM Risk Yönetimi ve Projeler Daire Başkanlığından Şube Müdür Vekili Bekir Engürülü ve Afyonkarahisar Tarım İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş’un katıldığı ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.