Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarım’ın yeni Müdürü görevine başladı

Tarım’ın yeni Müdürü görevine başladı
Tarım’ın yeni Müdürü görevine başladı

Afyonkarahisar İl Tarım Müdürü Hüseyin Arap’ın kısa zaman önce çıkan tayini sonrasında boş bulunan Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne İbrahim Acar atandı. Yeni Müdür İbrahim Acar gö-revine başladı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kayseri İl Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İbrahim Acar Bakanlık tarafından Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’ne atandı.
İl Müdürü İbrahim Acar, “Afyonkarahisar’da tarım ve hayvancılık konularında bayrağı almış olduğum yerden daha ileriye taşımak için tüm personelimle birlikte hareket ederek, tüm çiftçilerimizin İl / İlçe Müdürlükleri olarak her zaman hizmetinde olacağım” dedi.
1977 Ilgın doğumlu olan İbrahim Acar, Çumra Ziraat Meslek Lisesi, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü, Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Bölümü Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı. Kars Kağızman, Karaman Kazımkarabekir ve Konya Ilgın’da İlçe Müdürü, Yozgat İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü ardından İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2014 yılında Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı olarak atandı.