Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tarımsal desteklerde Afyonkarahisar ön sıralarda”

AK Parti Milletvekili Av.

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, hükümetin üretmek ve işletmesini geliştirmek isteyen herkesin yanında olduğunu, tarımsal desteklemelerle faaliyete geçerek en çok destekleme alan iller arasında Afyonkarahisar’ın yer aldığını söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar merkezde ve Çay İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ
Ali Özkaya, il merkezinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz’le birlikte geçtiğimiz günlerde yakınlarını kaybeden Halil Çelik ve Ahmet Taş’a taziye ziyareti yaparak başsağlığı diledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’le Taşpınar Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Özkaya vatandaşların talep ve önerilerini alarak yapılacak çalışmaları yerinde değerlendirdi. AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Sezai Karakoç anısına Paşa Camii’nde düzenlenen programa katılan Ali Özkaya, burada vatandaşlara lokma dağıtarak onlarla sohbet etti. Programda AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’da hazır bulundu.
“ÜLKE KALKINMASINDA
EN ÖNEMLİ ETKEN ÜRETİM”
Çay İlçesi’nde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İGM Üyesi Abdülkadir Cantürk’ün ailesine başsağlığı ziyareti yapan Özkaya, ilçede Tarım ve Orman Bakanlığı desteği ile faaliyete geçen Ali Suna Süt Toplama ve İşleme Merkezini ziyaret ederek, firma sahibinden bilgi aldı. AK Parti hükümetinin üreticiye her türlü desteği verdiğini belirten Özkaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile hükümetimiz üretmek isteyen, işletmesini geliştirmek isteyen herkesin yanında olmaya devam ediyor. Tarımsal Desteklemeler ile faaliyete geçen ve en çok destekleme alan iller arasındayız. Ülkemizin kalkınmasında en önemli etken üretimdir. Bu yüzden hükümetimiz bu alanda önemli destekleri girişimlerle paylaşıyor. Bugün de bu desteklemeler ile tarım ve hayvancılığın önemli bir merkezi olan ilimiz de süt işleme tesisi kuran hemşehrimizi ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. Ben ülkemiz içi üreten herkese başarılar diliyor ve tebrik ediyorum.” dedi.
ÖZKAYA GENÇLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
Ali Özkaya, Çay İlçesi programına Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği gençlik buluşması programına katılarak devam etti. Özkaya, gençlerle tecrübe paylaşımında bulundu. Özkaya ilçede kitap kafe olarak yapılması planlanan Taşhan’da incelemelerde bulundu. Ali Özkaya’ya Çay programında; AK Parti Çay İlçe Başkanı Kadir Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım ve partililer eşlik etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi