Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tartıştığı kişiyi yaralayan zanlı yakalandı

Tartıştığı kişiyi  yaralayan zanlı yakalandı

Akmescit Mahallesi’nde kız kardeşini rahatsız ettiği gerekçesiyle tartıştığı kişiyi tabancayla 3 yerinden yaralayıp kaçan
zanlı polisin takibi sonucu yakalandı

 

Afyonkarhisar merkez Akmescit Mahallesi Karanlık Dede Sokak’ta önceki gün akşam saatlerinde 4 kişi arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonrası G.Y. (25) göbeğinin altından, sol baldırından ve kürek kemiğinin bulunduğu bölgeden tabancayla yaralandı. İhbar üzerine harekete geçen polis, şüphelilerin taksiyle olay yerinden uzaklaştığını belirledi. Takibe alınan taksi, kovalamacayla durduruldu. Polis taksideki O.U. ve Ş.K.’yi yakaladı. Taksideki O.U. ve Ş.K. ifadelerinde olayı gerçekleştiren kişinin Ö.K. (17) olduğu söylediler. Ö.K. de İstiklal Mahallesi’nde olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Ö.K. sorgusunda G.Y.’nin 15 yaşındaki kız kardeşini sürekli rahatsız ettiğini, daha önce de kaçırmaya çalıştığını ve peşini bırakmadığını öne sürerek, bu yüzden çıkan tartışma sonucu tabancayla yaraladığını belirtti. Ö.K., ifadesi için polis merkezine götürülürken, hastaneye sevk edilen G.Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.