Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taşoluk şampiyonu ağırladı – Kocatepe Gazetesi

Taşoluk şampiyonu ağırladı – Kocatepe Gazetesi
Taşoluk şampiyonu ağırladı

Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcusu Edanur Ersoy, Macaristan’ın Györ kentinde yapılan Güreş Avrupa Şampiyonası’na katılarak Avrupa beşinciliği elde etmişti. Ersoy’un başarısından sonra Taşoluk Belediyesi’nin katkılarıyla Dünya ve Avrupa Şampiyonu Güreşçi Yasemin Adar; hem Edanur’u tebrik etmek için hem de beldedeki genç sporcularla ve aileleriyle söyleşi yapmak için Taşoluk’a geldi.
Söyleşiye Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Denk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı, çok sayıda sporcu ve sporcuların aileleri katıldı.
“TEŞEKKÜR EDİYORUM
VE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Ailelerle söyleşi yapan Adar, daha sonra Edanur’u tebrik etti. Edanur ile birlikte fotoğraf çektiren Yasemin Adar, sırayla söyleşiye katılanlarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Söyleşiden sonrada açıklama yapan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, “Dünya ve Avrupa Şampiyonu Sporcumuz, gururumuz Yasemin Adar güzel belde Taşolukumuza gelerek genç sporcu kardeşlerimiz ve aileleriyle söyleşi yaptı. Avrupa beşincisi belediyemiz güreş sporcusu Edanur Ersoy’a, ailesine ve belediyemize tebrik ziyaretinde bulundu. Davetimize nezaketle icabet ettikleri için beldem ve şahsım adına Yasemin Adar hanımefendiye teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
“ŞAMPİYONUMUZ
ADAR’I MİSAFİR ETTİK”
Adar’ı misafir ettiklerini kaydeden Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Denk, “Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçimiz Yasemin Adar’ı Sinanpaşa İlçesi Taşoluk Beldesinde misafir ettik. Milli sporcumuz Adar, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Güreş Antrenörümüz Yakup Yağcı sporcularımız ve aileleri birlikte güzel bir söyleşi gerçekleştirdik” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi