Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taşpınar Mahallesi’nde OEDAŞ devrede – Kocatepe Gazetesi

Taşpınar Mahallesi’nde OEDAŞ devrede – Kocatepe Gazetesi
Taşpınar Mahallesi'nde OEDAŞ devrede

Taşpınar Mahallesi’ndeki vatandaşlar, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan düzenlemeden sonra mağdur olduklarını iddia ettiler. OEDAŞ İl Müdürü Mehmet Ekici, bir hatadan dolayı sorun yaşandığını, bu sorunun neden olduğu zararın OEDAŞ aracılığıyla giderileceğini belirtti

Taşpınar Mahallesi’ndeki vatandaşlar, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin mahalledeki bir işleminden sonra mahalledeki evlerde bulunan elektronik eşyaların zarar gördüğünü, mağduriyet yaşandığını iddia etti. Vatandaşlar, OEDAŞ personelinin durumla ilgilenmediğini öne sürdü.
ZARARLAR KARŞILANIYOR
Vatandaşların bu iddiaları üzerine görüşlerine başvurduğumuz OEDAŞ İl Müdürü Mehmet Ekici, şöyle konuştu:
“Mahallede voltaj düşümü varmış. Bu sorun bana yeni intikal etti. Ben de personelimi bu sorunu gidermek üzere mahalleye görevlendirdim. Voltaj düşümüne neden olan kabloyu sökerken yapılan bir hata nedeniyle bazı evlerdeki elektronik eşyalarda zarar meydana geldi. Biz şirket olarak hasar tespiti yaptık. Servisten yararlanacakların elektronik eşyalarını servise göndereceğiz, garantisi olmayan eşyaları da anlaşmalı olduğumuz elektronikçiler vasıtasıyla yaptıracağız. Malzemeler alındı, mağduriyet yok.” (Kocatepe Haber Merkezi)