Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatbikat, gerçeği aratmadı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tatbikat, gerçeği aratmadı

İscehisar Devlet Hastanesi’nde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi

İscehisar Devlet Hastanesi’nde yapılan tatbikat öncesi Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) tarafından 4 kişilik ekiple hastane çalışanlarına kurtarma ve tahliye konusunda seminer verildi.
Sirenlerin çalması ile kurtarma ve tahliye işlemleri hızlı bir şekilde başladı. Yaralılara ve dumana maruz kalmış hastalar hastane bahçesine kurulan teçhizatlar vasıtasıyla ilk müdahaleleri yapılmak üzere alana taşındı. Çıkan yangın da temsili olarak hastane bahçesinde İscehisar Belediyesi’nin itfaiye ekiplerince süratli bir şekilde olay yerine gelinerek söndürüldü.
İscehisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Dilek Kestane yaptığı açıklamada, “Hastanemiz tarafından senede 2 defa gerçekleştirdiğimiz yangın tatbikatımızı hasta ve personelimizin katılımıyla yaptık. Senaryo gereği Acil giriş kısmında bir yangın oluştu. Yangın nedeniyle iki hastamız zarar gördü ve acil bir şekilde kendilerini dışarıya alarak ilk müdahalelerini yaptık. Hastalarımızdan birisini acil olarak ambulansla sevk ettik. Diğer hastamızın tedavisini gerçekleştirdik. Bu tür durumlarla karşılaşıldığında personelimizin ve hastanemizin hazırlıklı olması için tatbikatlara önem veriyoruz. Bizlere yardımcı olan AFAD ve UMKE ile desteklerini esirgemeyen İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve İtfaiye ekiplerine teşekkür ederim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)