Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak Çalıştı, Sülümenli Doğalgaza Kavuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın çalışmaları sonuç verdi, Sülümenli doğalgaza kavuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar

Sülümenli Belediye Başkanı Hüseyin Varol, seçim öncesi verdiği doğalgaz yatırımı ile ilgili sözü yerine getiriyor. Sülümenli halkının yıllardır beklediği doğalgaz yatırımı ile ilgili doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarının başladığını müjdeleyen Varol, desteklerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a belde halkı adına teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte EPDK’yı ziyaret eden Sülümenli Belediye Başkanı Hüseyin Varol, doğalgazın kasabaya kazandırılması konusunda yatırım sözünü almıştı. Sülümenli Belediyesi’ni ziyaret eden Milletvekili Taytak, doğalgaz yatırımının hızlanması noktası yetkili mercileri aramasının ardından bugün itibariyle doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları başladı.

TAYTAK ÇALIŞTI, SÜLÜMENLİ DOĞALGAZA KAVUŞTU

 

SÜLÜMENLİ’DEN TAYTAK’A TEŞEKKÜR

Sülümenli Beldesi’ne doğalgaz boru hattı döşenmesiyle ilgili ilk kazmanın vurulduğunu söyleyen Varol, kurban keserek, bu mutluluğu belde halkı ile beraber yaşadı. Varol, “Seçim öncesi verdiğimiz doğalgaz yatırımı sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kasabamızın yıllardır beklediği bu hizmeti nihayet hayata geçiriyoruz. Doğalgaz hat döşeme çalışmalarımızı kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan ve katkı sağlayan Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’e belde halkımız adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.