Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, muhtarlara destek olma sözü verdi

MHP Milletvekili Mehmet Taytak,

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, muhtarlara talep ve isteklerinin yerine getirilmesi konusunda destek olma sözü verdi

 

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği (AMD) Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette; Dernek Başkanı Suat Uygu, Celal Acar, Mehmet Zorluer, Mehmet Yalçınkaya, Münevvere Aydoğmuş, Nazmi Bülbül, Kadir Toros, Nihat Aydın ve Şura Köylü yer aldı.
UYGUR DESTEĞİ İÇİN TAYTAK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Dernek Başkanı Suat Uygur, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a muhtarlara şimdiye kadar verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Uygur, “Milletvekili seçildiğiniz günden bugüne kadar muhtar arkadaşlarımızın kendi bölgelerindeki mahalle sakinlerinin istek ve talepleri konusunda hep yardımcı oldunuz. Ne zaman telefon açsak telefonlarımıza çıktınız. En son örneği ise 4 mahallemizin lise talebi ve bir mahallemizin anaokul talebi ile ilgili yakından ilgilendiniz ve sonuca vardık. Muhtarlarımızın devletimizden istek ve taleplerini iletmek için sizi ziyaret ettik.” dedi. Muhtarlar adına konuşan Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, muhtarlık seçimleriyle ilgili yapılabilecek düzenlemeler ve muhtarların karşılaştığı zorluklar ile ilgili konularda destek istedi.
TAYTAK MUHTARLARA DESTEK SÖZÜ VERDİ
Muhtar heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taytak, “Muhtarlık son derece önemli bir görevdir. Milletvekili seçildiğim günden itibaren elimizden geldiği ölçüde muhtarlardan gelen talepleri takip ediyorum. Bir kamu görevlisi olan muhtarlarımız, 7 gün 24 saat esasıyla vatandaşa en yakın hizmeti veren kişilerdir. Muhtarlarımız vatandaşın sorunlarını dile getirmelerine yardımcı olan, çözüm bulan ve yol gösteren bir makamı temsil etme özelliği taşımaktadır. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Benim babamda muhtardı. Hakikaten muhtarlık önemli bir görevdir. Bana iletmiş olduğunuz talepler konusunda gerekli çalışmaları yapacağım.” diye konuştu. Dernek Başkanı Suat Uygur, ziyaretin anısına Milletvekili Mehmet Taytak’a hediye verdi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi