Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak sahada incelemelerde bulundu

MHP Milletvekili Mehmet Taytak,

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, il merkezinde ilçe ve beldelerde temaslarda bulunarak talep ve sorunları yerinde değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Afyonkarahisar’da çeşitli temaslarda bulundu.
DÖRT MUHTAR TAYTAK’A
LİSE TALEBİNİ İLETTİ
Milletvekili Mehmet Taytak, ilk olarak Harbiş bölgesinde ikamet eden vatandaşların lise talebini görüşmek için parti binasında 4 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Türk Telekom’a ait olan Kale Görünmez tesislerinin bulunduğu alana lise yapılması konusuyla ilgili Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü, Ali İhsan Paşa Mahallesi Muhtarı Nazmi Bülbül ve Kocatepe Mahallesi Muhtarı Serkan Keser görüş bildirdi. Dört mahalle muhtarı adına konuşan Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, lise yapımı ile ilgili gelinen süreç hakkında bilgi verdi. Yalçınkaya, Türk Telekom’a ait olan Kale Görünmez tesislerinin arka alanında PTT’ye ait olan alanda lise yapılması konusunda destek istedi. Partideki görüşmede Taytak’ın yanı sıra; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal hazır bulundu.
MHP’DEN LİSE TALEBİNE TAM DESTEK
Lise yapımı talebine destek vereceğini söyleyen Milletvekili Taytak şöyle konuştu: “MHP İl teşkilatımızın bu anlamda bir çalışması oldu. Konuyla ilgili dosyaları bize gönderdiler. Bende bu konuyu sizlerle yüzyüze görüşmek için bir araya gelmek istedim. Ben inanıyorum ki Cumhur İttifakı ruhu içerisinde Sayın Valimizin ve diğer Milletvekili arkadaşlarımızla beraber bu konuya çözüm bulacağımızı düşünüyorum. Konu hakkında Milli Eğitim Bakanı ile görüşmek için randevu istedik. Elimden gelen desteği vereceğim.” MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, muhtarların lise talebine olumlu yaklaştıklarını ve konuyla ilgili Milletvekili Mehmet Taytak’ı bilgilendirdiklerini söyleyerek, il teşkilatı olarak konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.
İKİNCİ ZİYARET
İHSANİYE İLÇESİNE
Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindekiler İhsaniye İlçesi’nde bir dizi temasta bulundu. İhsaniye Kaymakamı Semih Doğanoğlu’nu makamında ziyaret eden Taytak’a; MHP İhsaniye İlçe Başkanı Mehmet Zeki Sargın, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin eşlik etti. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Semih Doğanoğlu, MHP’li Başkanlara çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Kaymakam Semih Doğanoğlu’nun başarılı çalışmalarının devamını dileyen Taytak, “İhsaniye için ne yapılması gerekiyorsa Belediye Başkanlarımızla beraber elimizden gelen desteği yapmaya hazırız.” dedi.
Taytak ve beraberindekiler İhsaniye İlçesi’nde faaliyet gösteren Haşhaşella tesislerini ziyaret ederek yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı.
DEMİREL TAYTAK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindekiler Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’i makamında ziyaret etti. Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Demirel, “Belediye başkanlığına seçildiğimiz günden bugüne kadar kısa zamanda vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmını Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın ve MHP İl Teşkilatımızın destekleri ile yerine getirdik. Ben kasaba halkı adına size sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkan Demirel, Milletvekili Taytak’a çeşitli talepler iletti.
“EMRE GÖLÜ CAZİBE MERKEZİ HALİNE DÖNÜŞECEK”
Frig Vadisi’nin Afyonkarahisar sınırları içerisinde kalan kısmında yer alan Emre Gölü’nde incelemelerde bulunan Taytak şunları söyledi: “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in destekleri ile Emre Gölü, bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. 3 bin yıllık Frigya’daki Emre Gölü, Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in hayata geçirdiği proje ile yakın bir zaman içerisinde bölgenin cazibe merkezi olacaktır. Bizde MHP heyeti olarak gereken desteği vermeye hazırız. Bölgenin Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri haline geleceğine inanıyorum.”
İhsaniye İlçesi’nin Kayıhan Beldesi’nde de incelemelerde bulunan Taytak, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin’i ziyaret etti. Şahin, Kayıhan Belediyesine destekleri nedeniyle Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti