Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Taytak, siyasi görüşüme rağmen beni yalnız bırakmadı”

Sandıklı Ziraat Odası Başkanı

Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ters düştüğü için il yönetimi tarafından partiden ihraç edildiğini söyledi. Toptaş, “Ankara’da sorunlarımızı çözmek için CHP Milletvekillerini arasam hiçbir sonuç çıkmayacağını biliyorum. MHP Milletvekili Mehmet Taytak, siyasi görüşümü bilmesine rağmen her aradığımda, bir şey talep ettiğimde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı” dedi

“Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” çerçevesinde 17 ilçeyi ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 6’lı masanın görünmeyen yüzünü anlattı. Sandıklı ziyaretinde konuşan Eski CHP’li ve Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş,“Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar için olmazsa olmazımızdır” dedi.
VATANDAŞIN YANI SIRA ESNAFTA ZİYARET EDİLDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” programı 17 tamamlandı. Toplantılara; MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyeleri Özgür Bayraktar ve Volkan Dudu, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. MHP heyeti ayrıca ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Porgramın son gününde Dinar, Başmakçı, Dazkırı, Hocalar, Sinanpaşa ve Sandıklı ilçelerini ziyaret etti.
“HER OLUMSUZLUK MİLLET İTTİFAKINDAN ÇIKIYOR”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ilçe ziyaretlerini Millet İttifakı ile altılı masanın görünmeyen yüzünü anlatmak için yaptıklarını söyledi. Taytak, “Türkiye, adını Millet İttifakı diye kurmuş bir ittifakın cenderesi altındadır. Her türlü olumsuzluklar bu yapıdan çıkıyor. Olmayan bir ittifakın sadece adı konmuş ne yapacağı bilinmeyen ne yapacağını bilmediğimiz sadece uydurma bir gerekçe ile güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüş diye uyduruk bir proje ile Türk milletinin önünde 4 yıldır milletimizi televizyonlarda kandırıyorlar. Altılı masanın genel başkanları toplanıyorlar, yemek yiyorlar, tekrar dağılıyorlar, tekrar toplanıyorlar.” dedi.
“BİZİM NORMUMUZ KUR’AN VE ATALARIMIZDIR”
Millet İttifakı partilerinin sert bir dille eleştiren Taytak, “Birisi diyor ‘Cumhurbaşkanlığı adaylığı için hiç kimse çıkmasın ben varım.’ Birisi diyor ki ‘Beni görün burada.’ Birisi diyor ‘Ben Başbakan olacağım.’ Bir çadır tiyatrosu izliyoruz arkadaşlar. Toplanıyorlar, toplantıda Türk milleti yok, Atatürk yok. Diyorlar ki; Batı normları bunun ne anlama geldiğini biliyormusunuz? Biz niye batı normları ile kendimizi yöneteceğiz. Bizim normumuz Kur’an-ı Kerim ve atalarımızdır. Bizim yolumuz belli, izimiz belli bana ne elin batısının ne yaptığı. Bu toplantılarımızda amacımız bunların gerçek yüzünü vatandaşlarımıza milletimizi anlatmak için yollardayız. Allah izin verirse 2023 yılında Cumhur ittifakının Zafer yılı olacaktır.” ifadelerini kullandı.
“TAYTAK AFYON İÇİN OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
MHP heyeti Sandıklı ilçesi temaslarında muhtarların, çiftçilerin ve esnaf temsilcilerinin talep ve isteklerini dinlediler. Sandıklı toplantısında konuşan eski CHP’li ve Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş şunları kaydetti: “Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar için olmazsa olmazımızdır. Ben CHP’de İlçe Başkanlığı yaptım. Ayrıca üst kurultay delegesiydim. Çocukluğumdan beri kendimi bildim bile CHP’yim. En son partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile fikir ayrılığına düştük ve ben Kılıçdaroğlu’na muhalefet oldum. Kılıçdaroğlu’na muhalefet olduğum için CHP İl Başkanlığı beni partiden ihraç etti. Daha sonra çiftçilerimizden gelen talep üzerine Sandıklı Ziraat Odası başkanlığına aday oldum ve seçildim. Çiftçilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalara başladım. Ankara’da sorunlarımızı çözmek için CHP Milletvekillerini arayamıyorum, arasam hiçbir sonuç çıkmayacağını biliyorum. Çiftçilerimize, nasıl yardım edebilirim derken yolumuz MHP Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak ile kesişti. Kendisi benim siyasi görüşümü bilmesine rağmen her aradığımda, bir şey talep ettiğimde telefonlarımıza her zaman çıktı. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Onun için kedisine çiftçilerimiz ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum.”
“YAKIN İLGİNİZ SİZE YOL SU ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNECEK”
Kızık Köyü Muhtarı Yılmaz Başpınar toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz ay Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye yapılan ziyaret için Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a teşekkür ediyorum. Ziyaretimizin ardından bakanlık yetkileri talebimiz ile ilgili çalışmalara başladı ve sorunlarımız çözüldü. Bizlerle yakından ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederiz. Tabi bize vermiş olduğunuz bu hizmetlerin bir karşılığı olacaktır. Tüm bunlar size ‘Yol, su ve elektrik’ olarak inşallah geri dönecektir.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti