Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tayyar Öz Kimdir?

Tayyar Öz Kimdir? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Tayyar Öz Kimdir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden Tayyar Öz Kimdir? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Tayyar Öz Kimdir? sorusu

TAYYAR ÖZ KİMDİR?

Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde 1987 yılında dünyaya gelen Dr. Tayyar Taylan Öz, ilk ve orta öğrenimini köyünde tamamladı. Lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde tamamlayan Öz,  derece ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandı. Tıp Eğitimi sonrası, TUS eğitimini İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölünde 5 yılda tamamladıktan sonra Ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanı aldı.

TAYYAR ÖZ NERELERDE ÇALIŞTI

Mecburi görevi nedeniyle Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesine tayin olan Öz, burada görev yaptığı dönemde ilçe hastanesinde yapılması çok zor olan yüzlerce başarılı ameliyata imza attı. Sonrasında İstanbul Ümraniye EAH ne tayini çıktı.3 yıl Ümraniye EAH’nde travma, spor hekimliği, protez cerrahisi, deformite cerrahisi alanlarında yüzlerce ameliyatı gerçekleştirdi.

KENDİ KLİNİĞİNİ AÇTI

Bu dönemde bütünsel tıp eğitimlerine devam eden Öz hacamat, sülük, nöral terapi, proloterapi, ozon, mezotrepi, akupunktur eğitimlerini tamamladı. 1 yıl da Sancaktepe İlhan Varank EAH’nde çalışan Öz, İstanbul Ataşehirdeki Özel kliniğini kurdu. Burada hastalara, sülük, nöral terapi, proloterapi, ozon, mezotrepi, akupunktur gibi tedaviler sundu.