Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taze sebze meyvede sıkıntı yok!

Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları

Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Ali Çiloğlu, Afyonkarahisar’da taze sebze ve meyvenin temini ile fiyatında herhangi bir sıkıntı olmadığını, mevsimine göre koronavirüs salgınından dolayı limon fiyatının düşük seyrettiğini söyledi

 

Afyonkarahisar Toptancı Hali’nin 1937 yılından beri halkın hizmetinde olduğunu kaydeden Ali Çiloğlu, “Afyonlu hemşehrilerimizi ve şehrimizde yaşayanlar şunu çok iyi bilemelidirler; Üretim bölgesindeki fiyatlardan daha ucuza sebze ve meyve satılmaktadır. Afyon Toptancı Hali bölgenin en güzel halidir. Üretim bölgesine yakınlık avantajımızdan dolayı avantajlara sahibiz.” dedi.
SALGINA RAĞMEN FİYATLAR
NORMAL
SEYREDİYOR
Kaliteli yaş sebze ve meyvenin ucuz satıldığını tekrar eden Çiloğlu şunları söyledi: “Allah’ın izniyle korona virüs salgınına rağmen hiçbir şekilde pazarcılarımızı, yerele manav ve marketlerimizi mağdur etmeden halkımıza en iyi hizmeti vermekteyiz. Dünya genelinde süre gelen virüs salgını da göz önüne alındığında sebze ve meyve fiyatları gayet normaldir. Üretim bölgelerinde şeftali, erik, armut, üzüm üretimi bu sene ürün fazlalığı gözükmektedir, fiyatlar da gayet normaldir.”