Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TCDD-AKÜ işbirliğine devam – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Afyon MYO TCDD
TCDD-AKÜ işbirliğine devam

AKÜ Afyon MYO TCDD 7. Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Raylı Sistemler Bölümü öğrencilerinin bilgi ve görgülerinin artırılması amacıyla söyleşi programı düzenlendi.
Afyon MYO Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde MYO Konferans Salonunda gerçekleşen Söyleşi programına konuşmacı olarak; TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Açıkgöz ile alan uzmanları Demiryolu Bakım Servis Müdürü Teksin Geldi, Demiryolu Modernizasyon Servis Müdürü Yusuf Tetik, Trafik ve İstasyon Yönetimi Servis Müdürü Hulusi Kaçar katıldılar.
Raylı Sistemler Bölümü öğrencilerinin yoğun katılım gerçekleştirdikleri söyleşi programında konuşmacılar tarafından; TCDD ve 7. Bölge Müdürlüğünün tanıtılması, Türkiye’de demiryolu taşımacılığının yeri, önemi ve geleceği, demiryolu işletmeciliğinde yapılan faaliyetler ve TCDD organizasyonu, meslek yaşamında karşılaşılan güçlükler hakkında bilgilendirme yapıldı. Söyleşinin son bölümünde öğrencilerin soru ve görüşleri Bölge Müdürü Adem Sivri tarafından kapsamlı olarak cevaplandırıldı.
Söyleşi sonunda MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil Demir tarafından Bölge Müdürü Adem Sivri ve alan uzmanı Müdürlere plaket ile teşekkür belgesi takdim edildi. Okul yönetimi ile MYO eğitim ve öğretim alanında incelemeler yapan Bölge Müdürü Sivri, öğrencilerin görsel eğitimleri için raylı sistemlere ait materyallerin (Ray, Travers ve bağlantı elemanları vb.) sağlanması ve okul alanında belirlenmiş bölüme kurulumlarının yapılması konusunda Bakım Müdürüne talimat verdi. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti