Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TCDD’de çalışmalar masaya yatırıldı

TCDD’de çalışmalar masaya yatırıldı

TCDD Genel Müdür Danışmanı ile Trafik Daire Başkanı, TCDD 7. Bölge Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunarak, Bölge Müdürü Adem Sivri ile çalışmaları masaya yatırdılar

TCDD Genel Müdür Danışmanı İrfan İşpir, Trafik ve İstasyon Yönetimi Daire Başkanı Abdullah Özcanlı ve Demiryolu Trafik Yönetimi Teknik Ekibi TCDD 7. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Bölge Müdürlüğü dahilinde demiryolu trafik yönetimi, istasyonların etkinliğini geliştirme, Lojistik Merkezler ve Yükleme İstasyonlarında yük potansiyelini artırma kapsamında yapılan çalışmalar masaya yatırılırken, bölge müdürlüğü üst kademe yönetim kadrosu ve orta kademe yöneticilerinin katılımı ile toplantı ve saha çalışmaları yapıldı.
Toplantıda, TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Yükleme Merkezi Projelerinden; Afyonkarahisar OSB iltisak demiryolu hattı yapımı ve Şahitler Kayası Mevkiinde Yükleme Merkezi oluşturulması Projesi, İscehisar OSB iltisak demiryolu hattı yapımı ve Mermer İhtisas Yükleme Merkezi Projesi sunumu yapıldı. Yapım çalışması tamamlanan Sülün Sayding den bağlantı yapılan 4 adet demiryolu yükleme hattında da Teknik Heyet tarafından saha incelemesi gerçekleştirildi.
TCDD Genel Müdür Danışmanı İrfan İşpir ve Daire Başkanı Abdullah Özcanlı Denetim ve Kontrol Turnesinde Bölge Müdürü Adem Sivri’nin refakatinde bölge başlangıç İstasyonu Eskişehir’den Demiryolu Yol Kontrol Aracı ile Gökçekısık, Sabuncupınar, Alayunt, Çöğürler, Değirmenözü, Döğer, İhsaniye, Gazlıgöl, B. Çobanlar İstasyonlarında, 2. günde Balmahmut, Yıldırım Kemal, Dumlupınar, Oturak, Banaz ve Uşak Garda denetim ve incelemelerde bulundular.