Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TED Afyon Koleji dergisinin ilk sayısı yayınlandı

TED Afyon Koleji’nin Eğitim,

TED Afyon Koleji’nin Eğitim, Kültür ve Sanat Dergisinin ilk sayısı Temmuz ayında yayınlandı

 

TED Afyon Koleji Eğitim, Kültür ve Sanat Dergisinin İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa Enis Arabacı olurken, derginin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü ile Editörlüğünü Serdar Gülbahar üstlendi. Derginin ilk sayısında; Dosya Konusu: Okul Öncesinden Lise Sona, Öğretmenler İçin 20 Temel Psikoloji İlkesi, Eğitim: Biz Türkler Neden İngilizce Konuşamıyoruz? Sağlık: Şeker Tehlikesi, Tarih: 92 yaşında bir çınar: TED Koleji, Röportaj: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar başlıklı makale yazıları bulunuyor.
“CİDDİ BAŞARILAR ELDE EDİLDİ”
72 sayfadan oluşan zengin içeriği ile dikkat çeken TED Afyon Koleji Dergisinin girizgâh bölümünde “Kurucu Mesaj” adıyla Dr. Mustafa Enis Arabacı tarafından bir yazı kaleme alındı. Dr. Arabacı, geçen bir yılın fotoğrafını sunmak, gelecek dönem hazırlıklardan bahsetmek, TED ailesinden haberler iletmek ve ekibinin görüş ve düşüncelerini yansıtmak amacıyla dergi yayınladıklarını kaydederek yazısında şu ifadeleri kullandı: “Kabul etmeliyiz ki, pandemi nedeniyle tüm dünya zor günler geçiriyor. Bir yandan ülkeler bir yandan insanlar bu süreci en az zararla atlatmaya çalışıyoruz. Hem de hayatlarımızın normal akışında devam edebilmesi için uğraşıyoruz. Bu süreci TED Afyon Koleji Ailesi olarak, olabilecek en iyi şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin hep birlikte etkili iletişimleriyle, online eğitim ve canlı bağlantılı dersler, ödevler ve sınavlar noktasında ciddi başarılar elde ettik. Başta TED Genel Merkezimizin destekleriyle, teknolojiyle eğitim programlarının entegrasyonu ve hizmet içi eğitimler bu hızlı bir şekilde yapıldı. Online eğitimlerin nitelikli bir şekilde devreye girmesi, öğretmenlerimizin yüksek aidiyet ve sorumluluk bilinciyle çalışmaları, öğrencilerimizin ve velilerimizin katkılarıyla beklenilenin çok üzerinde ders katılımlarının olması çok memnuniyet vericiydi. Gönül isterdi ki yüz yüze eğitim yapılabilseydi. Ancak velilerimizden ve öğrencilerimizden aldığımız geri bildirimler ve anket çalışmalarının sonuçları, güçlü bir şekilde bu dönemi verimli geçirdiğimizi göstermektedir.”
“ÇOCUKLARIN DUYGULARI DA ÖLÇÜLÜYOR MU?”
Derginin Editörü TED Afyon Koleji Kurumsal İletişim Koordinatörü Serdar Gülbahar, “Çocuğunuzun Sınavları Ölçülüyor Ya Duyguları” başlıklı makalesinde, “Anne babalar olarak çocuklarımızın başarılı bir birey olması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. En kaliteli eğitimi alsın, sınavlarında hep başarılı olsun, iyi bir meslek sahibi olsun, iyi bir geliri olsun. Bunlar elbette her ailenin çocuğu için istemesi muhtemel beklentiler. Peki, çocuğumuzun duygularına yeterince kulak vermeden tüm bunlar onun mutlu bir yaşam sürmesine olanak tanıyacak mı?” sorusuyla devam eden makalesinde velilere önemli mesajlar verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti