Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tedarik zinciri finansman protokolü imzalandı

Tedarik zinciri finansman protokolü imzalandı

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

ATSO ile Halkbank arasında Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Halkbank arasında, tedarik zincirine destek olacak Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Halkbank OSB Şube Müdürü Gökhan Tuğ’un imzaladığı protokol çerçevesinde ATSO üyeleri tedarikçilerden yapacakları alımlarda kullanabilecekleri, 540 güne kadar vade imkanı ve taksitlendirme imkanı sağlayan ve TOBB logolu kart alabilecekler. Ayrıca ATSO üyesi tedarikçilerden hali hazırda Halkbank POS cihazı olmayanlar bu projeye özel menülerin yüklü olduğu Halkbank POS cihazı alabilecekler.
“HERHANGİ BİR TAHSİLAT SORUNU YAŞANMAYACAK”
Protokol imza töreninde değerlendirmede bulanan Halkbank OSB Şube Müdürü Gökhan Tuğ, “Anlaşma gereği, Güvenceli Tedarik Zinciri kapsamında hem alıcı, hem satıcı firmaların rahatlıkla alışveriş yapabileceği bir tedarik zinciri oluşturuldu. Satıcı firmalar, ürünlerini güvenli bir şekilde alıcı firmalara satabilecekler. Herhangi bir tahsilat sorunu yaşamayacaklar. Alıcı firmalar ise onlara temin edilmiş kartlarla 540 güne kadar vade ile alım yapabilecek. Bu da daha rahat alışveriş yapma imkanı sağlayacak. Pandemi sürecinde ekonomik çarkların daha rahat döneceği, piyasaların rahat çalışacağı bir tedarik zincirini böylelikle oluşturmuş oluyoruz.” dedi.
“İÇ PİYASANIN GÜVENCELİ OLARAK GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAK”
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de konuşmasında bu anlaşmanın önemine dikkat çekekerek, “5 Ocak 2021 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Halk Bankası Genel Müdürümüz Sayın Osman Arslan’ın katılımıyla Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması imza töreni gerçekleştirildi. Bu anlaşmanın benzeri, daha önce Ziraat Bankası ile yapılmıştı. Şimdi de başka bir önemli kamu bankalarımızdan Halk Bankası ile bu anlaşmayı Oda olarak yapıyoruz. Hem alana, hem satana güvenceli bir şekilde, 540 güne varan esnek vadelerle alışveriş yapma imkanı veren bu anlaşma, iç piyasanın güvenceli olarak gelişmesine katkı sağlayacaktır. Halk Bankası Genel Müdürümüz Sayın Osman Arslan’a, Afyonkarahisar’daki Halk Bankası Şube Müdürlerimiz’e, Halk Bankası Organize Şube Müdürümüz Sayın Gökhan Tuğ’un nezdinde teşekkür ediyoruz. Bu anlaşmanın imzalanmasında büyük katkısı olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi