Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TED’li miniklerden sağlıkçılara anlamlı hediye

Özel TED Afyon Anaokulu

Özel TED Afyon Anaokulu öğrencileri “Postcards for Heroes” isimli e-twinning projesi kapsamında pandemi sürecinden itibaren yoğun çaba ve emek gösteren sağlık çalışanlarına hazırladıkları teşekkür kartlarını Özel PARKHAYAT Hastanesi çalışanlarına hediye etti

Proje yürütücüsü okul öncesi öğretmeni Zeynep Güngör, projeyi Romanya, Polonya, Yunanistan ve Türk ortaklarla beraber yürüttüklerini, proje süresince gerçekleştirecekleri etkinlikler sonunda Avrupa Kalite Etiketi alma arzusu içinde olduklarını belirtti.
Zeynep Güngör, “Proje kapsamında kurumsal katkının yanı sıra kolejliler farklı ülkelerden akranlarıyla işbirliği içinde çalışarak çok kültürlülük, hoşgörü, farklılıklara saygı, sorumluluk gibi değerler üzerine çalıştı. Aynı zamanda dijital yetkinlikleri de geliştirmeye amaçlayan bu projede çocuklar etkinliklerinde Web 2,0 araçlarından faydalandılar.” dedi.
TED Afyon Koleji Anaokulu Müdürü Gülgün Yeşildağlar, TED öğrencilerinin uluslararası bir projede yer almalarından memnun olduğunu her zaman uluslararası projelerin destekçisi olacaklarını ifade etti.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi