Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TED’liler, yaşayarak öğreniyor – Kocatepe Gazetesi

TED Afyon Koleji Anaokulu
TED’liler, yaşayarak öğreniyor

TED Afyon Koleji Anaokulu öğrencileri, Londra Rowans School öğrencileri ile buluştu. Erken İngilizce Eğitiminin verildiği TED Afyon Koleji Anaokulu öğrencileri ile Londra Wimbledon Rowans School öğrencileri ortak bir projeye imza attılar. TED öğrencisi Sarp Karataş’ın projesi kapsamında TED Afyon Koleji Yabancı Diller Bölümü Koordinatörlüğünde gerçekleşen “International Week” projesi ile TED’li ve Rowans’lı öğrenciler birbirlerine mektuplar, ses kayıtları ve resimler göndererek paylaşımda bulundular. Projenin sonunda ise video konferans yöntemi ile bir araya gelen öğrenciler hem kültürel etkileşimde bulunma şansı buldular hem de ingilizce konuşma becerilerini geliştirdiler.
ULUSLARARASI PROJE
Yaparak, yaşayarak öğrenmeyi esas alan TED Afyon Koleji Yabancı Dil Eğitimi, uluslararası projelerle zenginleşiyor. Yabancı Dil öğreniminin uluslararası standartlarla uygulandığı TED Afyon Koleji’nde öğrencilerin farklı kültürlerle buluşması için yabancı ülkelere geziler düzenleniyor, uluslararası projeler üretiliyor, anadili ingilizce olan yabancı öğretmenler eğitimler veriyor, uluslararası geçerliliği olan sınav ve sertifika programlarına katılım sağlanıyor ve yabancı ülke öğrencileri ile birebir etkileşimli faaliyetler düzenleniyor.
Bu sayede farklı ülkelerdeki yaşıtlarıyla iletişim kurma ve kültürel paylaşımda bulunma imkanı bulan TED’liler ingilizceyi sadece kitap üzerinde değil, yaşayarak ve konuşarak da öğrenme imkanı buluyorlar.
TED Afyon Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Metin Düzer yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin dil gelişimlerini geliştirmek adına uluslararası projeler uygulamaya ve dil öğretiminde dünya üzerindeki güncel uygulamaları takip etmeye devam ediyoruz.  Bundan sonra da sıradışı uluslararası projelerle öğrencilerimizi buluşturacağız” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti