Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Teknik donanım Avrupa’ya model olur”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Teknik donanım Avrupa'ya model olur"

Vali, Başkan ve Emniyet Müdürü İstanbul’da proje incelediler

Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İSBAK, İstanbul Byükşehir BelediyesiTrafik Kontrol Merkezi ve İBB’ye bağlı Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve beraberindeki Afyon Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı teknik elemanlardan oluşan ekip, İSBAK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı Trafik Kontrol Merkezin ile Büyükşehir Belediyesine bağlı Afet Koordinasyon Merkezindeki çalışmaları yerinde görüp detaylı teknik bilgi aldılar.
İlk olarak İSBAK’a giden ekibe, Akıllı Ulaşım Sistemleri ve mevcut projeler hakkında bilgi verilerek İSBAK’ın diğer şehirlerde kurduğu sistemlerden örnekler sunuldu.
Teknik bilgi verildi
İSBAK’ın yaptığı çalışmaları, üretim alanlarını gezen Afyonkarahisar heyeti, İSBAK’ın kurulumunu gerçekleştirdiği ve halen işletmesini yürüttüğü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi’ni de gezdi, burada da incelemelerde bulundu. İSBAK’ın uygulamaya geçirdiği projeleri yerinde inceleme fırsatı bulan Afyonkarahisar heyeti oldukça verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, Akıllı Ulaşım Sistemlerini İSBAK kalitesiyle Afyonkarahisar’da da görmek istediklerini belirttiler. Vali Balkanlıoğlu ve beraberindeki heyete, İBB Ulaşım Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu, Trafik Müdürü M. Necip Ertaş ve İsbak Genel Müdürü Kasım Kutlu eşlik etti.Trafik Kontrol Merkezi’nde heyete önce İstanbul Trafiği ve Trafik Kontrol Merkezi’nde yapılan çalışmalardan web sayfasında sunulan yoğunluk haritası, 7/24 prensibi ile çalışan çağrı merkezi ve İBBCep trafik hakkında detaylı teknik bilgi verildi.
İBB ve İSBAK’dan destek alınacak
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu; yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemek istediklerini belirterek, İstanbul gibi büyük bir şehrin ancak böyle bir merkezle trafiğinin kontrol edilebileceğini, Trafik Kontrol Merkezinin mükemmel bir teknolojiye sahip olduğunu ve teknik donanımının Avrupa’ya model olabileceğini söyledi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ise akıllı kavşak ve ulaşım deyince akla ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar ve İsbak’ın geldiğini söyledi. Çoban ve Türkmenli; Afyon için akıllı kavşak ve ulaşım sistemleriyle ilgili yapılacak çalışmalarda İBB ve İsbak’dan destek alacaklarını da sözlerine ekledi. Ziyaret sonunda karşılıklı iyi niyetlerin ifade edilmesiyle birlikte İBB Ulaşım Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu, Trafik Müdürü M. Necip Ertaş ve İsbak Genel Müdürü Kasım Kutlu; Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ve Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’ye hediyelerini takdim ettiler. Son olarak İBB’ye bağlı Afet Koordinasyon Merkezine giden Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekilere AKOM’da yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgiler verildi. Afyonkarahisar’a da kurulması planlanan EDS Sistemlerini de yakından inceleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindeki heyet EDS (Elektrronik Denetleme Sistemi) saha uygulamaları ve işleyişini hakkında bilgiler aldılar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti