Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej ve Fatih finalde

Gençlik Hizmetleri ve Spor
Teknik Kolej ve Fatih finalde

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları heyecanı devam ediyor. Futsal Genç Erkekler’de yarı final maçları yapıldı. İlk yarı final Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Teknik Kolej maçı da oldukça yüksek bir performansla sürdürdü. Bahçeşehir Koleji’nin pek bir varlık gösteremediği maçı Teknik Kolej 6-0 kazanmayı başardı. Bu maçı kazanan Teknik Kolej finale terfi etti.
FATİH LİSESİ PENALTILARLA TURU GEÇTİ
Yarı final ikinci maçında Bolvadin Sıddıka Metin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile karşılaşan Fatih Anadolu Lisesi normal süresi 3-3 tamamlanan maçı penaltılarla 5-4 kazanarak finale terfi etti.
Maça iki ekip te hızlı başladı. İlk yarının ardından maçın normal süresi 3-3’lük eşitlikle tamamlandı. Seri penaltı atışlarını da hatasız geçerek 5-4 kazanan Fatih Anadolu Lisesi finale terfi etti.
FİNAL CUMA GÜNÜ
Futsal Genç Erkekler müsabakalarında oynanan yarı final maçlarından sonra final maçına geçilecek. Cuma günü saat 15.15’te Spor Kompleksi Salon B’de yapılacak final maçında Teknik Kolej ile Fatih Anadolu Lisesi karşı karşıya gelecek. Bu maçtan önce de üçüncülük maçı yapılacak. Üçüncülük maçında ise yarı finalde rakiplerine mağlup olan Bolvadin Sıddıka Metin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçeşehir Koleji karşılaşacak. Üçüncülük maçı da Cuma günü saat 14.00’te yine Spor Kompleksi Salon B’de oynanacak.