Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej yeni döneme hazır

Teknik Kolej yeni döneme hazır
Teknik Kolej yeni döneme hazır

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan törende konuşan Kolej Kurucusu Önder Artuk, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
TEKNİK KOLEJ DOĞRU ADRES
Konuşmasında öğrencilere seslenen Kolej Kurucusu Önder Artuk, öğrencilerin geleceği için çok doğru bir okula kayıt yaptırarak iyi bir gelecek planlaması yapıldığından emin olmasını gerektiğini vurguladı. Artuk; “Geleceğimizi ve ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizi iyi yetişmiş birer fert olarak modern bilime dayalı bilgiyi üreten ve bu bilgiler kullanabilen özgüveni yüksek, disiplinli ve ahlaklı bireyler olarak yetiştireceğimizden şüpheniz olmasın. Bunları yaparken kesinlikle Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına bağlı ilkeleri benimsemiş yaşama tarzı haline getirmiş birer fert olarak yetiştireceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.  
“BİN 200 ÖĞRENCİ BİZE EMANET”
Bu yıl ki öğretim yılında toplam bin 200’e yakın öğrenciyle eğitim, öğretime devam edeceklerini kaydeden Artuk şöyle konuştu: “Öğrencilerimizin geleceği bize emanet. Yani ailesinin en kıymetlisi olan bin 200 öğrencimizin geleceği bizlere emanet. Bu bilinçle 11’inci sınıftaki öğrencilerimizin şimdiden kariyer planlamalarını çok doğru bir şekilde yapacağız. Üniversite hedefi olan çocuklarımızın YGS programlarını bitireceğiz. Üniversite hedefi olmayan çocuklarımızın mesleklerini bulabilmeleri için doğru eğitimleri vererek kariyer planlarını tamamlayacağız” diye konuştu.Okul bahçesinde gerçekleştirilen açılış törenine Okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)