Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknik Kolej’in eğitim kadrosu yemekte buluştu

Teknik Kolej’in eğitim kadrosu yemekte buluştu
Teknik Kolej’in eğitim kadrosu yemekte buluştu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1928 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği” unvanını almasının yıldönümü olarak kutlanan anlamlı gün için düzenlenen etkinliğe kolej kurucusu Önder Artuk, okul idarecileri ve öğretmen kadrosu katıldı.
Yaklaşık 80 öğretmenle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çakal, “Eğitim sisteminin temel taşını oluşturan öğretmenlik Dünya’nın her ülkesinde onurlu ve itibarlı bir meslektir. Türk toplumunun bu günlere gelmesinde emeği geçen ve hizmetleri toplumun tüm bireylerince övgüyle anılan öğretmenlerimizi minnetle anmaktayız. Öğretmenlik mesleği en kutsal, en güzel ve en değerlisidir. Çünkü tüm diğer meslekler de belli bir eğitim sonucunda elde edilir ve bu eğitimin temelini veren öğretmenlerimizdir. Onlar olmazsa toplum eğitilemez ve küçük yaşlardaki bireylere yol gösterilemez. Bu anlamda tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutluyorum.” dedi.
Teknik Kolejin Afyonkarahisar’da en iyi kurum olduğunu söyleyen Çakal, “Afyonkarahisar’da Teknik Koleji olarak kurumsallaşmasında emeği geçen, RSP ismini Afyonkarahisar’da ve hatta ülke genelinde ismimizi duyurmasında, kamuoyunda itibarlı bir şekilde anılmasında siz değerli öğretmen arkadaşlarımızın emek ve eforundan kaynaklanıyor. İlimizde şükürler olsun ki 5’inci senemizde bin 800 öğrencimizle, 80’e yakın öğretmen kadromuzla iftar ediyoruz. Afyon’da eğitimcilerin arasında konuşulduğunda ismimizin hep olumlu zikir edilmesi, kolejimizin itibar ve güvene sahip bir kurum olarak anıldığında biz yöneticileri mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.
Çakal’ın konuşmasının ardından kolejin kurucusu Önder Artuk ve kolej yönetimi öğretmenler adına yaptırılan pastayı birlikte kesti.